(VIDEO) Težki časi: Domen Kumer med epidemijo komunicira samo še z jodlanjem

D.Ži
19.03.2020 09:19

Kako pomembno je, da smo te dni čim dlje drug od drugega, sta se Domen Kumer in Ansambel Stil odločila pokazati na zelo domiseln način.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube/posnetek Zaslona

Ni je besede, ki bi v zadnjem času bila tako pogosta, kot je samoizolacija in, ne glede na okoliščine, je nekako optimistično vsaj to, da jo je veliko ljudi vzelo zelo zares. Očitno tudi Domen Kumer. Priljubljen pevec, ki je v zadnjem času precej pozornosti pritegnil s komadom Levo desno, ki ga je ustvaril z ansamblom Stil. Vmes se je zgodila epidemija in Domen se je očitno domislil izvirnega načina, s katerim zdaj svoje oboževalce osvešča, kako pomembno je, da smo te dni čim dlje drug od drugega. "Z jodlanjem proti coroni" se imenuje duhovit posnetek, v katerem je nazorno demonstriral, kako se sredi samoizolacije da vse zmeniti tudi z jodlanjem.
{embed_youtube}https://youtu.be/-CZ8M_huSwc{/embed_youtube}
Tako Kumer po novem z brega na breg klepeta s svojim glasbenim kolegom Gašperjem. No, oboževalke in oboževalci zagotovo upajo, da se epidemija čim prej umakne in da lahko postavnega štajerskega glasbenika spet vidijo čim bolj od blizu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta