(VIDEO) Po bizarni Emi je ogorčena Lea Sirk vse skupaj poslala v tri krasne

Denis Živčec Denis Živčec
17.02.2019 07:06

Kje najti besede o izboru, med katerim se je na trenutke zdelo, da se nikoli ne bo končal? Našla jih je očitno naša lanska evrovizijska predstavnica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lea Sirk
Youtube

Kako nepopisno čuden večer, ki ga je Goran Šarac, ko je po Emi 2019 zapuščal stavbo nacionalne RTV, podčrtal z besedami "Zmagala je wellness pesem. Taka za masažo". Letošnji evrovizijski predizbor si bomo morda zapomnili po marsičem, po veliko poslušljive, potencialno uspešne glasbe pa zagotovo ne. Celo kak žirant je, po tem, ko se je odvrtelo deset finalnih pesmi, zaprepadeno vzdihnil: "To je to?"
{embed_youtube}https://youtu.be/m4Ci3nrBdno{/embed_youtube}
Kje sploh začeti? Morda pri pozitivnih rečeh. Nacionalna televizija je pripravila enega najbolj atraktivnih odrov v zgodovini Eme, Ajda Smrekar je prireditev odvodila suvereno, simpatično in v svojem slogu. Glasbene točke šovprograma so, predvidevamo, bile dobre. Slišali jih sicer nismo, saj smo Emo novinarji na Kolodvorski spremljali v studiu 2, v tako imenovani zeleni sobi, skupaj z nastopajočimi, z izjemo tekmovalnih skladb pa poslušali le alternativni in, da, na trenutke celo zelo duhovit spletni prenos, ki sta z gosti komentirala Tanja Kocman in Rok Bohinc. Vzdušje tam je sicer, med ostalimi prisotnimi, bilo izrazito sedminsko in nič kaj prijeten ni bil pogled na prazne stole, ki so se pojavili kakšno minuto po tem, ko je postalo jasno, da sta zmagala Zala Kralj in Gašper Šantl s skladbo Sebi.
{twitter}https://twitter.com/vecer/status/1097137316274024448{/twitter}

Zelena soba. Kakšni dve minuti po razglasitvi zmagovalne skladbe.
Denis Živčec
Kim Begovič je razplet Eme s svojimi pričakovala zelo sproščeno, nato pa si dala duška v Cirkusu.
Robert Balen
Zala Kralj in Gašper Šantl. Kako sta všeč svojim predhodnikom?
Robert Balen
Robert Balen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta