Na Evroviziji v Tel Avivu bosta Slovenijo zastopala Zala Kralj in Gašper Šantl

Denis Živčec Denis Živčec
16.02.2019 21:46

Najprej žiranti, nato pa še televizijskih gledalci so odločili, da se bomo Slovenci v bitko za 64. Evrovizijo podali s skladbo Zale Kralj in Gašperja Šantla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zala Kralj in Rudi Šantl
Robert Balen

Odločitev je padla. Na 64. Pesmi Evrovizje v Tel Avivu bosta Slovenjo zastopala Zala Kralj in Gašper Šantl s pesmijo Sebi. 
{embed_youtube}https://youtu.be/m4Ci3nrBdno{/embed_youtube}
Žreb je že določil, da bo slovenska zastava na velikem odru v Izraelu zasvetila v prvi polovici prvega polfinalnega večera, 14. maja, kjer nam bodo družbo, med drugim, delali tudi Črnogorci in Srbi. Čeprav tisti, ki verjamejo statistiki, pravijo, da nam žreb ni namenil dobre štartne pozicije, pa drugi napovedujejo, da je v prvem polfinalu manj držav, ki veljajo za evrovizijske velesile in da se morda Sloveniji obeta še eno uspešno leto. Kot lani, ko je Lea Sirk v Lizboni lansirala pravo evrovizijsko uspešnico in Sloveniji priborila peto uvrstitev v finale, ki se je razpletlo z njenim 22. mestom.

Zala Kralj in Rudi Šantl
Robert Balen
Sara Briški Ciman - Raiven
Urša Premik
Kim Begovič
Osebni Arhiv
Ula Ložar
Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta