(VIDEO) Nuša Derenda priznala: "Veliko je padcev in emocionalnih borb"

Denis Živčec Denis Živčec
10.01.2018 09:52

Ob dvajsetletnici kariere Nuša Derenda z novo skladbo, ki je očitno zadetek v polno. In s spotom, v katerem nastopa njen sin.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Niša Derenda
Osebni arhiv

Zdi se, da se je nekaj časa iskala in se zdaj, ko je pred vrati dvajsetletnica njene samostojne kariere, spet našla. Nuša Derenda je v novo leto stopila s spotom, ki ga je posnela za skladbo Naj mi dež napolni dlan. V slabih dveh dneh je skladba na youtubu že zbrala skoraj 70.000 ogledov.

Atraktivni spot je posnela z režiserjem Nikom Karom, nad katerim se zadnje čase serijsko navdušujejo največje zvezde slovenske scene. Poseben posladek je Nuša namenila poslušalkam, saj v spotu vidimo njenega sina, ki komplimente že žanje kot za stavo. "V spotu nastopa tudi moj sin Matevž s soplesalko Klaro Koprivec, s katero nastopata tudi v muzikalu Vesna, starejši par pa sta moja prijatelja Zina in Tomaž Rodman. Spot smo posneli v najverjetneje najbolj deževnem tednu decembra, ravno prav glede na naslov pesmi, vendar je bilo za režiserja še vedno premalo dežja, tako da so nam priskočili na pomoč gasilci iz Dravelj, za kar se jim iskreno zahvaljujem," je povedala Nuša Derenda, ki ob snemanju spota v dežju in nizkih temperaturah na srečo ni zbolela.
{embed_youtube}https://youtu.be/O_L5L3fGEFo{/embed_youtube}
Skladba nosi sporočilo. "Vse ni tako bleščeče, kot ljudje vidijo. Na odru in v javnosti se vedno smejimo, smo dobre volje, ljudje mislijo, da nam je vedno samo lepo in da mi nimamo problemov, v ozadju pa imamo kdaj pa kdaj vse prej kot dobre trenutke, veliko je padcev in emocionalnih borb, smo utrujeni, izčrpani, neprespani. Pot je zagotovo večkrat zelo težka in, kot pesem dobro opisuje trnova," je povedala pevka, ki je sodelovala z Majem Vlašičem, sinom Matjaža Vlašiča, tekst je  prispevala Tina Muc, aranžma pa Miha Gorše.

Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta