(VIDEO) Nepravično? Zaradi odločitve HRT pri sosedih pozivi k bojkotu Dore 2021

D.Ži
26.06.2020 00:22

Marsikomu se odločitev, da si bo Damir Kedžo vozovnico proti Rotterdamu moral priboriti znova, ne zdi pravična.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Slovenci smo zadevo rešili elegantno in neboleče. Po odpovedi Pesmi Evrovizije 2020 in potrditvi izbora 2021 v Rotterdamu, so se na RTV Slovenija odločili, da naša evrovizijska predstavnica še naprej ostane Ana Soklič, le z novo skladbo. Na Hrvaškem so se zadeve lotili bolj radikalno. So namreč med tistimi, ki se bodo vsega lotili znova.
{instagram}https://youtu.be/2rOwScdxjJU{/instagram}
Pevec Damir Kedžo je sicer res zmagal na izboru Dora 2020, kar pa ne pomeni, da bo naše sosede maja 2021 zastopal v Rotterdamu. Doro bodo namreč naslednje leto izpeljali na novo. Da bi bilo prav, če hrvaški predstavnik ostane Kedžo, meni hrvaški pevec Max Hozić, ki preko družbenih omrežij hrvaške glasbenike poziva k bojkotu Dore 2021, piše Index.hr.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBQl2fcBdUh/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Vse pevce pozivam, naj se na Doro ne prijavijo. Naj se prijavi samo Kedžo. Fer je fer," je napisal, njegovo objavo pa so delili številni kolegi. Po pozivu k bojkotu se še ni oglasil. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta