(VIDEO) Mlada natakarica spregovorila o izkušnjah s čudaškimi gosti: "Prišel je in vohal moje pazduhe"

D.Ži
30.09.2024 10:54

Anna se pri opravljanju svojega dela mora vsake toliko soočiti tudi z gosti, ki v restavracijo niso prišli le uživati v hrani.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Veganski gostji so na koncu zadišala rebrca. 
Profimedia

Tiktokerica Anna, ki dela kot natakarica v restavraciji, je na družbenem omrežju objavila posnetek, v katerem je povedala najbolj čudne stvari, ki so se ji zgodile v službi. Pravi, da so njene izkušnje v gostinstvu nekoliko čudne, a tudi smešne.

Najprej se je spomnila nedavnega prizora s dostavljavcem. "Prišel je k meni, me pogledal od glave do pet in mi rekel, da sem debelušna. Prosila sem ga, naj ponovi, kar je rekel, in odgovoril je, zelo si se zredila," je povedala Anna.

"Številka dve. Prišel je moški, ki je bil precej spogledljiv. Bil je res sladek, toda ob koncu noči je položil glavo pod mojo pazduho in me povohal, preden je odšel," je nadaljevala.

@annamckennaax #hospitalityindustry #hospitality #foryou #fyp #fy #london #restaurant ♬ original sound - annamckennaax

Anna je nato nagovorila žensko, ki se je pritožila, da na meniju ni veganskih jedi, čeprav jih je po njenih besedah ​​več – od veganskih hamburgerjev, pic do solat.

Gostja je končno naročila pico, a je bila na koncu razočarana, ko je ugotovila, da feferoni niso veganski in jih ni mogoče pripraviti vegansko. Na koncu je na Annino presenečenje naročila polovico svinjskih reber. Povedala je, da nek gost ni želel plačati postrežbe, ker mu je bila, kot pravi, sladica v kombinaciji s piškoti, sladoledom in sladkorjem presladka.

Ob koncu videa se je spomnila še na gosta, ki je prišel v restavracijo "preverit", če osebje dela pravilno in zaposlene celo posnel. "Pretvarjal se je, da pazi na nas," je povedala Anna v videu, ki je hitro postal viralen in požel veliko komentarjev.

"Svinjska rebra so me ubila", "Morala bi se pritožiti nad dostavljavcem", "Vsakdo bi moral vsaj enkrat v življenju delati v gostinstvu", "Zelo si mirna glede na vse, neverjetno", "To me je izčrpalo", pišejo sledilci v komentarjih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta