(VIDEO) "Komu na čast verjeti v oblast?" Emkej sredi koronakrize udaril s provokativnim spotom

D.Ži
22.03.2020 19:00

"Glavno sporočilo pesmi je tako, da si nobena oblast, noben veliki vodja in noben bog, ne zasluži našega popolnega zaupanja," ob premieri spota pravi mariborski reper.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Luka Matijevec

Sredi zgodovinskega časa, ko se toliko vsega zdi narobe, je Emkej med ljudi poslal nov single Oblast in mu dodal še močan spot. "Težko je ustvarjati glasbo v času pandemije, še težje pa jo je promovirati," pravi mariborski reper, a njegovi številni poslušalci bodo že poskrbeli, da bo komad prišel do pravi ušes. 
{embed_youtube}https://youtu.be/7pDE556zW1I{/embed_youtube}
Komad Oblast je sicer nastal že pred nekaj časa, prav tako tudi videospot zanj. "In ravno zato ju je je bila muka skrivati. A dogodki, katerim smo priča te dni, so privedli do tega, da z novim spotom enostavno ne morem več čakati," dodaja reper, ki je to zimo lansiral tudi uspešnico Veš kaj bi ti mogo.  "Medtem, ko se naša družba bori proti virusu, ima naša samooklicana oblast bolj pomembne opravke. Glavno sporočilo pesmi je tako, da si nobena oblast, noben veliki vodja in noben bog, ne zasluži našega popolnega zaupanja, saj mora družba na koncu sama poskrbeti zase. Posamezniki smo tisti, ki moramo biti vladarji svojega življenja in samo mi lahko poskrbimo, da bo ta svet boljši," razmišlja Emkej.

Luka Matijevec
Luka Matijevec
Luka Matijevec
Luka Matijevec
Luka Matijevec
Luka Matijevec
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta