(VIDEO) Kmalu na zaslonih: Prvi TV šov po Prijateljih za Jennifer Aniston

S. B.
13.08.2019 12:02

Jennifer Aniston in Reese Witherspoon sta vso pomlad posvetili skupnemu jutranjemu projektu. Nista skupaj obiskovali joge ali tekali v parku, pač pa sta po petnajstih letih spet skupaj snemali televizijsko serijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer Aniston v The Morning Show 
Profimedia

Končno se je na spletu pojavil prvi napovednik prihajajoče serije The Morning Show, v kateri bosta skupaj zaigrali Jennifer Aniston in Reese Witherspoon. To je prvi televizijski projekt, za katerega se je Anistonova odločila po koncu Prijateljev pred 15 leti, v katerem je v šesti sezoni kot Rachelina sestra Jill gostovala tudi Witherspoonova. V najožji igralski zasedbi je omenjen tudi znan komik Steve Carell, med stranskimi vlogami pa so igralska imena Gugu Mbatha-Raw, Billy Crudup, Néstor Carbonell in Mark Duplass. Znano je, da je snemanje nadaljevanke potekalo vse od začetka letošnjega leta in da bomo zagotovo lahko videli vsaj dve sezoni. Njen naročnik je nova predplačniška platforma Apple TV +, The Morning Show pa je njihov prvi projekt, zato so pričakovanja odkrito zelo velika. 

Jennifer Aniston in Reese Witherspoon na snemanju serije v New Yorku.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta