(VIDEO) Je to najbolj ganljiva slovenska pesem? Tako sta Maraaya državo spravila v jok

D.Ži
12.11.2020 11:00

Kako zelo drugačna sta, odkar sta se vrnila na glasbeno sceno. Raay in Marjetka, Maraaya, sta besedilo svoje nove balade posvetila svojima otrokoma.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Ganljivo, življenjsko in tako lahko se je najti v sporočilu nove sklade, ki sta jo danes med poslušalce poslala Maraaya. Evrovizijska era je že davno za njima, po daljši ustvarjalni pavzi, med katero sta Raay in Marjetka uspešnice pisala drugim, sta se letos vrnila. Prenovljena, zrelejša in zapisana slovenščini.

Osebni Arhiv

Po nalezljivem singlu Obujem nove čevlje sta ocenila, da je čas za moderno, čustveno in čutno balado Drevo. “Prihajajo meseci, ko je na prvem mestu medsebojna povezanost, družina in ljubezen, zato se nama je Drevo zdela prava izbira za naslednjo pesem,” je Marjetka pospremila izid skladbe.

"Besedilo sem posvetila najinima otrokoma Vidu in Oskarju, idejo za besedilo sem dobila iz svoje življenjske zgodbe. Malo je skladb v popu, ki se lotevajo nekoliko drugačnih tematik, zato sem vesela, da sva ustvarila Drevo. Želiva si, da se dotakne vseh, ki jim družina pomeni toliko kot nama," dodaja. Ob izidu pesmi sta izdala tudi videospot, ki zgodbo njunega singla pospremi s čustvenimi prizori družin njunih najbližjih prijateljev.

"Pesem Cilj je nastala, ko se je od nas poslavljala moja babi," pravi Marjetka.
Osebni arhiv

Raay je ob izidu o videospotu povedal: "K sodelovanju sva povabila družine, ki so del najinega življenja, najinih prijateljev, najinih najbližjih. Med drugim so v videu vsi moji najbližji, obe sestri, brat, starši. Za to sva se odločila, ker sva si zaželela pravih trenutkov ljubezni, ne igranega videa."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta