(VIDEO) Hormoni na Evroviziji: Norvežan se je zagrel za Azerbajdžanko, ona pa mu odgovarja tako ...

D.Ži
20.05.2021 08:16
Norveška in Azerbajdžan sta se, za razliko od Slovenije, uvrstila v finale Pesmi Evrovizije, njuna predstavnika sta bila gledalcem všeč, očitno pa je kar nekaj kemije tudi med njima.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Epa

Azerbajdžanska Kleopatra in in norveški angel s Tourettovim sindromom. Norvežan Andreas Haukeland je po novem širši evropski javnosti bolj znan po umetniškem imenu Tix, veliko pozornosti je pritegnila tudi Efendi, azerbajdžanska evrovizijska predstavnica. Dvojica tekom rotterdamskega izbora pelje pravo spletno romanco. Najbrž gre za odlično marketinško domislico, a ne gre prezreti, da sta si glasbenika tudi v resnici zelo naklonjena.

Obetavno ljubezensko zgodbo je začel on, ko je atraktivni pevki posvetil nekaj pesmi, ki jih je posnel kar v Rotterdamu. "Evrovizijska ljubezenska pesem posvečena Azerbajdžanu. Označite nekoga, ki bi jo moral slišati. Njeno ime se začne na črko E," je Tix pripisal eni od objav in seveda mislil na Efendi. Odgovorila mu je s pesmijo, ki jo je odpela s širokim nasmehom. 

Skandinavski romantik z angelskimi krili je lepotici nato podaril cvetje s sporočilom "Moje srce je tvoje", ona pa mu je poklonila steklenico vina in podpisan poster. Darili je pokazal oboževalcem in se vprašal: "O bog, kaj bo naslednji korak?"

Razvneti Norvežan komentira vsako njeno spletno objavo, ji pošilja slike srčkov, pred polfinalnim nastopom pa ji je napisal: "Srečno, angel!" Kdo od njiju se bo v sobotnem finalu bolje uvrstil, bo jasno kmalu.  

Drugi polfinalni izbor Pesmi Evrovizije 2021 bo na sporedu nocoj, kam se bo evrovizijska karavana preselila naslednje leto, pa bo znano v soboto. V Slovenijo vsekakor ne. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta