(VIDEO) Foo Fighters: Na oder povabili oboževalca in skupaj zaigrali

A.L.
30.01.2018 14:51

Skupina je razveselila oboževalca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dave Grohl.
Reuters

Dave Grohl, pevec skupine Foo Fighters, je na nedavnem koncertu v Brisbanu navdušil oboževalca, ki ga je povabil na oder. 22-letni Aussie Joey McClennan je velik oboževalec skupine, hkrati pa je tudi po videzu na las podoben Grohlu.
Med koncertom je 22-letnik pevcu skupine nakazal, da si želi na oder in skupaj z njim nastopiti s pesmijo "Monkey wrench".
"Pridi na oder. Vendar si prepričan, da lahko odigraš to pesem? Verjemi, zadnja stvar, ki si jo želiš, je, da se osramotiš in narobe zaigraš pesem pred 40.000 ljudmi. In to v svojem rojstnem kraju," je malce za šalo malce zares dejal Grohl.
Pesem sta skupaj uspešno odigrala, pevec pa je fanta celo pohvalil in mu povedal, da mu je všeč njegov slog oblačenja.
{youtube_center_ozko}https://youtu.be/yzFserPnh1c{/youtube_center_ozko}

Oboževalec "priletel" v objem

Koncert v avstralskem Perthu, ki se je odvijal teden dni prej, pa je postregel z drugačnim "incidentom". Namesto da bi Dave Grohl na oder povabil oboževalca, se je ta povabil kar sam. Tik pred koncem koncerta je na oder iz občinstva pritekel navdušenec skupine Jevon in stekel pevcu v objem. Publika je pričakovala, da bo pevec oboževalca poslal z odra, a se je ta odzval nepričakovano. Javona je objel, nato pa mu v šali povedal: "Sedaj je čas, da se spraviš z mojega odra".
{instagram}https://www.instagram.com/p/BeZyAUWBIb0/?taken-by=discogrohl{/instagram}

Prvič nastopili na Brit Awards

Skupina Foo Fighters je nedavno napovedala, da se bodo prihodnji mesec vrnili v Veliko Britanijo in prvič nastopili na Brit Awards. "Kako je mogoče, da nismo še nikoli prej igrali na dogodku Brit Awards? V Veliki Britaniji se je za našo skupino toliko stvari zgodilo prvič. Tukaj se je zgodil naš prvi festival, prva turneja v areni in prva turneja na prostem. Zakaj ne bi dodali še prvega nastopa na prireditvi Brit Awards," je povedal Grohl in dodal, da je počaščen.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta