(VIDEO) Člani legendarnih Backstreet Boys so z domov odpeli svojo največjo uspešnico

D.Ži
31.03.2020 10:14

Koronavirus je spet povezal eno najbolj znanih glasbenih skupin v devetdesetih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Backstreet Boys, ena najbolj priljubljenih fantovskih skupin v devetdesetih letih, je združila moči, da bi v težkih dneh koronavirusa in samoizolacije vsaj malo dvignila razpoloženje ljudem po svetu in hkrati zbrala nekaj denarja za pomoči potrebne. 
AJ McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Brian Littrell in Kevin Richardson so prebudili nostalgijo in spet odpeli svojo megalomansko uspešnico iz leta 1999 I Want it That Way. Seveda ne skupaj. V duhu navodila #OstaniDoma so se oglasili vsak s svojega doma. Ker fantje živijo vsak na svojem koncu ZDA, je vsak od njih naredil posnetek, na nekaterih vidimo tudi njihove otroke. Medtem ko je Carter držal svojega sina Odina in pel ob bazenu, so otroci Richardsona in Mawella pokazali svoje talente na kitari in bobnih.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-Vww5mjCIi/{/instagram}
Člani skupine so se povezali v projektu I HeartRadio's Living Room Concert, ki nastaja na pobudo Eltona Johna, petje so predvajali tudi na Foxu. Fantje so svojim oboževalcem poslali nekaj pozitivne energije. Koncertiranju na daljavo so se pridružili tudi Mariah Carey, Billie Eilish in Alicia Keys. Zbran denar bodo namenili organizacijam, ki v času epidemije koronavirusa pomagajo družinam.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta