(VIDEO) Avtomobile zaliva morje, stranišča umazana ... Trajekt na priljubljeni hrvaški otok je videl že boljše čase

Va
26.06.2024 20:13

"Sramota, s čim se vozimo in turistom predstavljamo kot izjemna turistična destinacija," je komentiral eden od zgroženih domačinov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Profimedia

Pripravite se na izredne pogoje. Potovanje s trajektom Jadrolinije iz Praprotna na otoku Mljet bi vam znalo ostati za vedno v spominu, se zgražajo v facebook skupini. Vse so tudi videodokumentirali in pripisali: "Če ne bi bilo tragično, bi bilo komično." 

"Sramota za Jadrolinijo, sramota za ministrstvo, sramota za vlado, sramota za Hrvaško," je jezni potnik pripisal k videu, ki si ga lahko ogledate tukaj. 

Neka potnica, članica FB-skupine, ima katastrofalno izkušnjo tudi z WC-ji na istem trajektu, pravi, da so pod vsakim higienskim minimumom. 

Nekdo je vzel v bran vlado v Zagrebu, češ da ima Jadrolinija dobre trajekte, a da vozijo ali na severu ali v Splitu. "Glavno, da smo vsi v nogometu, za druge probleme pa nimamo časa," se glasi eden od komentarjev.

Dnevnik.hr še čaka komentar lastnika trajekta. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta