(VIDEO) Al Bano, najbolj priljubljen italijanski pevec, se poslavlja

D.Ži
17.11.2017 12:56

Italijanska glasbena legenda odhaja v pokoj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Legendarni par. Al Bano in Romina Power v Veroni leta 2015
Arhiv

Kakšna kariera je za njim! In kakšna življenjska zgodba. Polna vzponov in padcev, tudi takih v zasebnem življenju. Al Bano, italijanski glasbeni megazvezdnik, je sporočil, da bo ob koncu leta 2018 glasbeno kariero pospravil v predal. 74-letnik se želi posloviti z velikim koncertom, na katerem bo odpel svoje največje uspešnice. Veliko sta jih ustvarila z nekdanjo ženo Romino Power. Nepozabne ostajajo Felicita, Sharazan, Sempre Sempre in Ci sara. Slovenci se ga spomnimo tudi po glasbenem sodelovanju s Simono Weiss.
{embed_youtube}https://youtu.be/fpUOzletsVg{/embed_youtube}
Po 31. decembru 2018 se želi ukvarjali le še s svojim upokojenskim življenjem. Z Romino tekom prihajajočega leta napovedujeta več koncertov, v glavnem po Italiji in Nemčiji.
{embed_youtube}https://youtu.be/Z6waqVpQi2I{/embed_youtube}

Skozi pekel sta šla, odkar je leta 1994 skrivnostno izginila njuna hči. Ylenio Carrisi so nazadnje videli 6. januarja 1994 v New Orleansu, ko se je za takrat 23-letnico izgubila vsaka sled. Romina na njeno vrnitev upa še danes, Al Bano pa je leta  2013 predlagal, da bi jo razglasili za mrtvo, saj bi tako lažje živel.

Zakonca sta se pet let po izginotju hčerke ločila. Pred leti so se pojavila namigovanja, da je Ylenia storila samomor, nekateri pa so prepričani, da je še vedno živa.
{embed_youtube}https://youtu.be/T6sOzIKTz5s{/embed_youtube}

Po letih molka sta se nekdanja zakonca spet zbližala in se skupaj vrnila na odre. Prava senzacija je bil njun predlanski veliki koncert v veronski areni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta