Vas grabi nakupovalna mrzlica? V Trstu bodo to soboto prodajalne z razprodajami odprte do polnoči

D.Ži
01.07.2022 10:35

Da bi spodbudili turizem in potrošnjo, so v Trstu napovedali zelo vznemirljivo nakupovalno soboto s pestrim spremljevalnim programom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ste še vedno med tistimi, ki se v Trst radi odpravijo na vznemirljivo nakupovanje vseh mogočih reči? Potem imamo za vas novico, ki vas bo morda ta konec tedna nagovorila k obisku tega lepega mesta, le streljaj čez mejo.

Trst
Profimedia

Tržaški trgovci bodo v soboto začeli s poletno sezonsko razprodajo tekstila in obutve, med katero bodo znižali cene izdelkov. V tradicionalni Noči razprodaj bodo trgovine ostale odprte do polnoči, piše Primorski dnevnik. Trgovine bodo odprte do polnoči, občina napoveduje tudi zabavo za otroke in odrasle.

Profimedia

Kot poroča portal, bo vzdušje praznično, saj bo mestno središče zaprto za promet, na različnih koncih pa bo poskrbljeno za dodatno dozo zabave. Na Ponterošu bodo na primer na svoj račun prišli otroci, za katere bodo postavili brezplačna napihljiva igrala. Darilca bodo animatorji delili mimoidočim tudi na Goldonijevem trgu, na Drevoredu 20. septembra in na Trgu Cavana. Na Trgu sv. Antona pa bodo med 20. in 23. uro nastopili atleti gimnastičnega društva Ginnastica Triestina. Poskrbljeno naj bi bilo tudi za glasbeno popestritev.

Profimedia

Mestno središče bo zaprto za promet med 19. in 1. uro, nakupovalcem pa bo na voljo storitev Park&Bus - med 15. in 21. uro bo mogoče svoje vozilo pustiti na barkovljanskem parkirišču Bovedo, na krožišču na Opčinah, na Trgu delle Puglie in pri Frnedu, od koder se bo mogoče z avtobusom odpeljati do središča. Za ceno enega evra se bo mogoče odpeljati kamorkoli in večkrat, piše Primorski dnevnik.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta