(TOTI LIST) Našli smo edinega povsem neodvisnega kandidata

Nogar Laže
01.08.2022 09:25

Ker uredništvo Totega lista ni doumelo vseh globin predsedniške kandidatke Nine Krajnik, še posebno njene politike singularnega, se je odločilo, da ji bo odtegnilo podporo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Zato smo se ozrli naokrog, da bi našli še kakšnega res neodvisnega kandidata. Ker politiko levice zavračamo, so takoj odpadli odvisni kandidati Marta Kos, Nataša Pirc Musar in Vladimir Prebilič ter seveda fantomski kandidat/ka SD. Nato se je pojavil. Anže Logar. Neodvisni kandidat. Dilem ni bilo več, on bo kandidat, ki ga bomo podprli. Tudi zato smo ga povabili pred mikrofon, da bi lahko javno zanikal vse vezi s SDS, ki mu jih kot popolnoma neodvisnemu kandidatu želijo podtakniti.

Gospod Logar, ste član SDS?

"Član česa? Sem sicer že slišal za to stranko, a kategorično zanikam, da bi bil član SDS."

Levičarji vam nesramno očitajo, da ste celo govorili na nedavnem srečanju SDS v Bovcu.

"Zlobno natolcevanje. Slučajno sem kolesaril po Posočju in sem vprašal za pot. Res je bilo veliko ljudi tam, a nisem gledal, kdo in kaj so. Bil sem prepričan, da so turisti. Prijetni ljudje. Kako so me vendar lahko povezali s stranko in tem dogodkom?"

Tranzicijska levica pravi, da ste bili poslanec SDS.

"Nikoli. Naj povem, da v prostore državnega zbora nisem nikoli stopil. Enkrat sem pred poslopjem naredil selfi, to pa je tudi vse. Kdo to pravi, Milan Kučan? Robert Golob?"

Udbomafija zatrjuje tudi, da vas je vlada Janeza Janše kar dvakrat imenovala za šefa Ukoma.

"Česa? Jaz sem novinec, nov obraz v politiki, kako bi lahko bil šef Ukoma, lepo vas prosim! Česa vsega si ne izmislijo ti skrajni levičarji!"

Janeza Janše ne poznate?

"Poznam. To je vendar bivši premier in predsednik te stranke, v katero me želijo stlačiti. Kot kandidat za predsednika države vem, kdo so glavni politiki. Ampak ga osebno ne poznam. Nisva se še srečala. Če kdo kaj takega trdi, so to lahko le zahrbtni kulturni marksisti!"

Ampak na internetu piše, da ste bili zunanji minister v njegovi vladi.

"To je maslo trenutne vlade. Želijo me prikazati kot člana in funkcionarja iz SDS, da bi s tem pomagali Kosovi in Musarjevi. Zagotovo so priredili internet, rdeči komunisti!"

Zelo verjetno. Česa vsega ne uporabijo, a ne? Potem so, kot kaže, vdrli tudi na spletno stran SDS, kjer piše, da ste predsednik sveta SDS.

"Zagotovo. So me prijatelji že opozorili na to. Gnusno in podlo. Nikoli in nikdar nisem bil predsednik sveta SDS. Ravno danes sem pisal na stranko, naj umaknejo lažni zapis."

Ampak SDS pa vas podpira, ne?

"Vsaka podpora prav pride. Upam, da me podpre še kakšna stranka. Ampak to ne pomeni, da sem kandidat te stranke ali da sem kakor koli povezan z njo."

Jasno in razumljivo.

"Hvala. Upam, da bodo tako razumeli tudi vaši bralci. Vedeti in razumeti morajo, da sem popolnoma neodvisen kandidat za predsednika republike."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta