Tajči se po smrti bolnega moža še ni otresla nesreče

M.R.
20.11.2017 14:00

Hrvaška pevka Tatjana Cameron, bolj znana kot Tajči, je pred slabim tednom ostala brez moža, ki je umrl po dolgi bitki z boleznijo. Zdaj pa se zdi, da njeni nesreči še ni videti konca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tatjana Cameron Tajči 

"Po vsem skupaj, sem zbolela še za virusom. Nevihte in temne noči, hvala vam za te življenjske lekcije, ki sem jim priča. Sedaj vas prosim, da greste," je napisala na družbenem omrežju Instagram in hkrati priložila fotografijo črnih oblakov, na katerih je še napis: "Minilo bo".
{instagram}https://www.instagram.com/p/BbqARl_Fy8L/{/instagram}
Njen mož se je tri leta boril z rakom na pljučih. Tajči je bila v tem obdobju njegova največja podpora. Ko je umrl, je na Facebooku zapisala: "Matthew Shane Cameron ne občuti več bolečine. Ni več soočen s človeškimi omejitvami. Zdaj je zares svoboden..."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BZ6fdfqF6Zy/{/instagram}

Še pred pogrebom je na družbenih omrežjih objavila tudi sporočilo s svojo prošnjo in prošnjo njunih sinov Blaisa, Danteja in Evana. "Namesto rož prosim raje darujte kakšnemu brezdomcu, ki nima ljudi, da bi mu lahko pomagali. Povejte jim, da je to od Matthewa Shanea Camerona," je zapisala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta