Tadej Pišek o strastnih poljubih z Laro Komar

Gorazd Dominko
17.11.2017 06:56
Kljub očarljivemu širokemu nasmehu in zvezdnemu prahu, ki ga obdaja, ostaja skromen, celo nekoliko naiven. Če imate srečo, spregovori še o padcih in pogumnih vzponih, amaterskih paparacih, zaradi katerih zdaj kavo vsako jutro raje spije pri babici, in iskreni veri v dobro, v ljubezen, v Reko ljubezni.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tadej Pišek v življenju ne mara pompa. 
Ana Gregprič
Tadej, vseskozi ponavljate, da je vloga Roka v Reki ljubezni vaša prva večja pred kamerami, zaradi česar k oblikovanju lika pristopate z velikim spoštovanjem. Zakoni gledališke igre in odrskega ustvarjanja tukaj izginejo, pravite, in igralske obrti se je treba naučiti znova. Ste morda pozabili na vlogo Srčka v mladinskem filmu Pozabljeni zaklad?
Obstaja v vaši igralski karieri vloga, ki bi jo najraje pozabili?
Kaj je šlo narobe?
Na kaj vse ste bili pozorni, preden ste se dokončno odločili za sodelovanje pri zahtevnem projektu, kot je snemanje serije Reka ljubezni?
Se ne bojite, da boste zdaj celo življenje Rok?
In poljubi z Laro Komar, vašo soigralko v Reki ljubezni, ki igra Ireno Rot, so pravi?
Cel intervju lahko preberete v novembrski številki revije OBRAZI. Tadej nam je med drugim še razkril, ali tudi v njegovem zasebnem življenju obstaja kakšna "Irena".
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta