Svet čaka na Chucka Norrisa. Da spravi koronavirus v samoizolacijo

Denis Živčec Denis Živčec
18.03.2020 07:43

Kultni filmski pretepač bi s koronavirusom opravil že za zajtrk, a je še vedno zaposlen s praznovanjem svojega 80. rojstnega dne

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ko je odšel študirat, je očetu rekel: "Ti si odslej moški v tej hiši." Že davno je bil na Marsu, zato tam ni sledi življenja. Tako možat je, da za prizore z jokom v svojih filmih uporablja kaskaderja. Teorija evolucije ne obstaja, obstaja le seznam bitij, ki jim on dovoli živeti. Obstaja sicer tudi teorija, da je nekoč močno brcnil v svet in ta se še do danes ni nehal vrteti. Tako mogočen je, da je Smrt nekoč imela bližnje srečanje z njim. Edini je, ki sliši znakovni jezik, edini, ki vas lahko zadavi z brezžičnim telefonom, in če je treba, je sposoben narediti snežaka iz dežja. Nekoč ga je pičila kobra in po petih dneh neznosnih bolečin je revica poginila. Je edini zemljan, ki ne nosi ure, ampak se sam odloči, koliko je čas. Ko je njegova hči izgubila nedolžnost, ji jo je priboril nazaj. Sam je sicer nedolžnost izgubil, še preden jo je njegov oče.

​Ko Norris stakne virus, mora virus v samoizolacijo

Edini junak, ki lahko o sebi govori v četrti osebi, mojster, ki zna utopiti ribo in neizprosen lastnik edinega psa na svetu, ki iz strahu za seboj pobira iztrebke. Dobrodošli v svetu kultnega Chucka Norrisa, ki je v zadnjih letih zakrivil pravo poplavo spletnih šal na svoj račun. In iz dneva v dan nastajajo novi. Tako v teh težkih epidemičnih dneh preberemo, da je Chuck Norris edini, ki koronavirus jé za zajtrk. Ko Chuck Norris stakne koronavirus, mora koronavirus za dva tedna v samoizolacijo.
Nič ne skrbite v teh dneh, ko se komu zdi, da se podira svet. Odrešitelj prihaja. Le malce več časa si je vzel, ker najbrž še vedno praznuje svojih možatih 80 let. Eden najbolj nepozabnih igralcev filmskih pretepaščin je okrogli jubilej dočakal ravno sredi svetovne krize z epidemijo, 10. marca. Kar težko je dojeti, da čas teče tudi za edinega moškega na svetu, ki zna zaloputniti celo z vrtečimi se vrati.

Kultni filmski igralec nadčloveških sposobnosti je leta 2017 obiskal Slovenijo. Ve, kje smo, in pozna pot.
Profimedia
Profimedia

​Ima že 13 vnukov in nekaj spomenikov

Zadnja leta se precej posveča snemanju oglasov, pretežno na območju vzhodne Evrope, takratni obisk Ljubljane je bil povezan s snemanjem oglasa za italijansko avtomobilsko znamko. Triindvajset let mlajša modna oblikovalka Gena O'Kelley je njegova druga žena. Z njo ima 19-letna dvojčka. Iz prvega zakona ima dva sinova ter skupno že 13 vnukov. Po prepričanju je kristjan; podpisal se je tudi pod več knjig z versko tematiko. V čast 1,73 metra visokemu polbogu, ki je po duši zagrizen republikanec, po svetu stoji tudi nekaj obeležij. Marca 2018 je v hrvaški prestolnici Zagrebu dobil kip v naravni velikosti, s katerim so njegovi oboževalci zaznamovali igralčev 78. rojstni dan. Kip so ob ognjemetu odkrili v soseski Sloboština.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta