Spolne delavke razkrile najbolj izprijene želje svojih strank: "Ni mi bilo nerodno to početi, ampak ..."

Za.B.
17.06.2024 11:03

Na priljubljenem spletnem omrežju se vrstijo izpovedi prostitutk in OnlyFans ustvarjalk, ki so trčile ob meje svoje potrpežljivosti in strpnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nekatere so za denar pripravljene narediti marsikaj, a vse ima svoje meje.
Profimedia

Spolne delavke so razkrile najbolj nenavadne trenutke, ki so jih doživele med opravljanjem svojega dela. Nek uporabnik Reddita je spolne delavke prosil, naj opišejo svoja najbolj neprijetna srečanja s strankami, in ni jim bilo nerodno razkriti podrobnosti. Nekatere izkušnje so precej bizarne, druge pa tudi zelo neprijetne.

"Imela sem stranko, ki je od mene odkupovala rabljene kondome, potem ko sem imela spolne odnose z drugim moškim. Plačal mi je 500 dolarjev vsakič, ko sem mu jih poslala po pošti. Nekoč sem ga vprašala, kaj bo naredil s kondomi, rekel je, da bo zaužil spermo. Bilo mi je smešno, hkrati pa mi je postalo slabo, ko sem pomislila, da je jedel tujo, staro spermo," pripoveduje ena od spolnih delavk. 

"Včasih sem bila dekle za kamero. Bila sem s 75-letnim tipom, ki je zgolj želel, da ga gledam, medtem ko gol sesa po stanovanju. V roki je imel pivo in vsakih pet do deset minut je prišel do mene in me vprašal, ali ga še vedno opazujem. Nasmehnila sem se in prikimala, on pa je gol sesal naprej, to ga je spravljalo ob pamet," pripoveduje druga. 

"V zgodnjih 2000-ih sem bil striptizeta. Tam je bil tip, ki je prišel v klub s svojim psom in ga nosil v rokah. Plačal nam je za ples v naročju, a ves čas je imel psa na prsih. Moja najljubša stranka je bil starejši moški. Plačal je, da sem se crkljala z njim v zasebnem delu kluba. Bil je res srčkan," dodaja njuna kolegica.

Nenavadne zgodbe so se kar zvrstile. Med njimi tudi: 

"Fant je prišel v mojo hotelsko sobo in se sprva obnašal normalno. Potem mi je rekel, da je germofob, in me vprašal, ali je v redu, če nosim obleko, ki jo je naredil. Bila je iz lateksa z izrezano luknjo."

"Naročnik na platformi OnlyFans me je nekoč prosil, naj se posnamem, kako prdim. Ni mi nerodno to početi, a se ni ustavil pri tem. Želel je res mokre prdce, kar je bilo neizvedljivo, zato sem zahtevo zavrnila."

"Delala sem kot striptizeta v mestu, kjer je moj stric delal kot policist. Neke noči je s prijatelji prišel na fantovščino. Videla sva se in prosila sem ga, naj očetu ne pove, da me je videl tam. Nato sem morala plesati za njegove prijatelje." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta