Shakira zaradi težav z glasilkami za pol leta prestavila turnejo

A.L.
28.12.2017 14:40

Pevka se na odre vrača junija 2018.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pevka se na odre vrača junija 2018.
Reuters

Pevka Shakira je 9. novembra javnost obvestila o krvavitvah desne glasilke, zaradi česar je želela začasno prestaviti svoje koncerte. Načrtovala je, da se na odre vrne 9. januarja s koncertom v Orlandu na Floridi.
Včeraj pa je pevka javnost obvestila, da mora turnejo El Dorado World Tour zaradi težav z glasilkami prestaviti za pol leta. Na svojem Instagramu je zapisala: "Mojim čudovitim prijateljem in oboževalcem želim napisati pismo, da izrazim svojo hvaležnost vsem vam za neverjetno ljubezen in podporo, ki mi jo dajete v zadnjih tednih."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BdNW4OVnRYn/?taken-by=shakira{/instagram}
V nadaljevanju je zapisala: "Dali ste mi občutek, da moj glas ni le moj, ampak tudi vaš. Bili so časi, ko so bile vaše besede in sporočila poleg tistih, ki mi jih je dajala družina, edino, kar me je držalo pokonci. Kljub temu, da sem si močno želela, da se moje glasilke pozdravijo do januarja, in po iskanju številnih možnosti, sem sprejela odločitev, da je to stvar, ki potrebuje več časa in skrbi, da se pozdravi. Žal mi je za vse vas, ki ste želeli priti na moje koncerte in potrpežljivo čakali na mojo odločitev. Potrebovala sem čas, da smo skupaj z zdravniki ugotovili, kaj je najboljša rešitev."
Turneja se bo nadaljevala junija 2018. "Vesela sem, da vam lahko sporočim, da se na odre vračam junija 2018, ko bom s turnejo nadaljevala v Evropi. Kmalu bodo znani tudi datumi mojih koncertov za ZDA in Južno Ameriko."
Shakira je zapisala, da je ponosna na šov, ki ga je pripravila za oboževalce. "Mislim, da je to najboljše, kar sem uspela doslej pripraviti za vas. Obljubljam vam, da bom na odru dala vse od sebe. Zelo se veselim junija 2018."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BVHqHvvFS5f/?taken-by=shakira{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta