Preprodaja na razprodanem Oliverju: Gospa bi mastno zaslužila

B.P.
16.11.2017 10:39

Oliver, ki se bori z zahrbtno boleznijo, se pripravlja na koncert v rodnem kraju, a ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kljub bolezni še naprej nastopa ...
Igor Napast

Vstopnic za koncert Oliverja Dragojevića, na katerem ga bo 15. decembra v Spaladiumu spremljala tudi zagrebška filharmonija, ni več. Celotna kapaciteta splitske arene je bila razprodana v manj kot enem dnevu, v hrvaških medijih pa so prepričani, da bi legenda hrvaške glasbe brez težav razprodala še dodatni koncert.

Na žalost pa nekatere, ki so kupili vstopnice, glasba Oliverja Dragojevića očitno ne zanima. Še več, na račun Oliverja, ki se bori z zahrbtno boleznijo, so pripravljeni tudi mastno zaslužiti. Tako so se vstopnice že pojavile na "črnem" trgu. 

Kot poroča Slobodna Dalmacija, je spletna uporabnica Antonia na enem od priljubljenih oglasnikov ponudila dve vstopnici v paketu za ceno 200 evrov. Glede na to, da gre za vstopnici iz sektorja 201, ki sta bili nabavljeni za 25 evrov oziroma 50 evrov skupaj, bi lahko gospa na hitro zaslužila 150 evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta