(VIDEO) Oboževalci na nogah: Tako zveni skladba, ki jo je Billie Eilish posnela za novega Bonda

D.Ži
14.02.2020 10:14

Ni časa za umreti. V samo nekaj uraj je posnetek na Youtubu zbral več kot tri milijone ogledov, pesem pa bo Billie kmalu premierno izvedla tudi v živo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Zunaj je! Ni je skladbe, ki bi jo v zadnjih tednih pričakovali bolj nestrpno, kot to, ki jo je za novo bondiado posnela Billie Eilish, trenutno najbolj oblegana, nagrajevana in oboževana glasbenica na svetu. Glavna slavljenka minulih grammyjev. Na splet je skladbo No Time To Die poslala natanko opolnoč. Odziv je pričakovano izjemen. V samo nekaj urah je pesem nabrala več kot 3,2 milijona predvajanj na Youtubu. 18-letnica jo bo premierno v živo zapela v torek na podelitvi britov.
{embed_youtube}https://youtu.be/GB_S2qFh5lU{/embed_youtube}
Že 25. del iz slovite franšize o tajnemu agentu 007 je režiral Cary Fukunaga, v kina po svetu pa prihaja aprila. V vlogi Jamesa Bonda bo domnevno še zadnjič zaigral britanski igralec Daniel Craig, njegovega glavnega nasprotnika pa bo igral Rami Malek.
Producenti so sredi januarja razkrili, da bo nosilno skladbo nove bondiade zapela Billie Eilish, ki je slaba dva tedna po tem razkritju slavila na 62. podelitvi grammyjev. Na britih jo bosta poleg skladatelja Hansa Zimmerja spremljala še soavtor glasbe Johnny Marr, znan tudi kot član skupine The Smiths, ter glasbeničin brat in soustvarjalec besedila Finneas O'Connell.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta