Pokončne številke: To je lestvica držav, v katerih živijo najbolj obdarjeni moški. Koliko smo namerili Slovenci?

D.Ži
22.02.2023 10:28

Če iščete države, v katerih so moški najbolj ponosni na svoje orodje, potem se morate odpraviti v Južno Ameriko ali Afriko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Moški so v raziskavi meritve opravili sami.
Profimedia

Seznam, ki ga je objavila Online Pharmacy From Mars, spletna platforma za zdravje moških, je znova razkril, v katerih državah živijo moški z največjim penisom.

Kot piše Daily Star, so pri sestavljanju seznama uporabili podatke Googla, v raziskavo pa je bilo vključenih več kot 80 držav.

Podatki so razkrili, da imajo moški, ki živijo v Ekvadorju, najdaljšo povprečno dolžino penisa v erekciji. Njihova povprečna dolžina je 17,61 centimetra, kar je približno 10 odstotkov oziroma 1,76 centimetra več od povprečne dolžine.

Na drugem mestu so Kamerunci s povprečno dolžino 16,67, na tretjem pa Bolivijci s 16,51.

Hrvati so bili na lestvici na solidnem 34. mestu s povprečno dolžino penisa 14,77. Moški iz Srbije so z dolžino 14,87 na 33. mestu. Slovencev tokrat na lestvico iz neznanih razlogov niso vključili, so pa prejšnje podobne primerjave navajale, da je povprečna dolžina slovenskega penisa 14 centimetrov, kar bi nas uvrstilo med moške z Zelenortskih otokov in Albanije. 

Na zadnjem mestu lestvice so moški iz Kambodže, katerih povprečna dolžina penisa je 10,04 centimetra.

Vendar je treba upoštevati, da raziskava temelji na samoizmerjenih in samoprijavljenih podatkih, zato obstaja velika verjetnost, da so rezultati nenatančni.

Je velikost res pomembna?

Farmacevt Navin Khosla, ki je pregledal študijo, pravi: "Ne glede na to, ali so moški zaskrbljeni zaradi velikosti ali oblike ali katerega koli drugega vidika, se je večina od nas na neki točki vprašala, ali je naš dovolj velik. To lahko močno vpliva na samozavest in samopodobo."  V zaključku študije je Navin odgovoril na vprašanje: ali je velikost res pomembna? "Na koncu je odgovor morda, morda ne. Resnica je, da so moški veliko bolj zaskrbljeni glede velikosti svojega penisa kot njihove partnerice," je zaključil.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta