Po šovu Zvezde plešejo so se gledalci brutalno znesli nad Mikićem

D.Ži
08.04.2019 09:48

Šok v šovu. Iz oddaje sta se morala posloviti kar dva plesna para, gledalci pa so svoj žolč izlili na spletnih forumih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Začelo se je prijazno, z najavo pompoznega filmskega večera, tekom katerega se je res zvrstilo nekaj izjemnih plesnih točk, a je nad dogajanjem vse skozi visela grenka slutnja, da se bo zgodilo nekaj dramatičnega. In res se je. Ob koncu večera velikih filmskih zgodb šova Zvezde plešejo sta izpadla kar dva para. Po tem, ko so sešteli točke žirantov in glasove gledalcev, je postalo jasno, da se iz tekmovalnega dela oddaje poslavljata nekdanja bepopopvka Tinkara Fortuna in Aleksej Rubcov, z njima pa tudi Igor Mikić in Valeriya Musina.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2297567870462375{/facebookpost}
"Dala sva vse od sebe, negativce pa ko j...! Rusko trdo delo, druženje in čut do žensk, to sem odnesel od šova," je v slovo povedal Igor, ki je v zgodovino šova šel kot prvi tekmovalec, ki mu je sodnik Andrej Škufca namenil eno samo točko, nato pa je iz oddaje v oddajo močno napredoval. A očitno ne dovolj, da bi bil varen. "Hvala Alekseju za vse treninge! Bilo je res lepo doživetje," pa je ob izpadu povedala Tinkara.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2297555280463634{/facebookpost}
Marsikaj lepega smo videli v tem dolgem večeru. Špela Grošelj in Miha Perat sta zaplesala čuten slowfox na pesem iz Ledenega kraljestva. Med ogroženimi pari sta pristala Klara Lorger in Jernej Brenholc, ki sta na jodlarski napev iz filma Moje pesmi, moje sanje plesala charleston. Izločanje sta za las preživela. Nekaj kritik na svoj račun je slišal tudi Franko Bajc, ki je s Svetlano Cigoj odplesal tango v duhu filmov Indiana Jones. "Ko smo začeli gledati, si bil kot pravi Indiana Jones, dokler nisi začel plesati. Tebi je očitno bližje plazenje po blatu, živeti v džungli in jesti kobilice kot pa en strasten tango v objemu Svetlane. Na tem delaj, pa boš super!" je njegov ples komentiral sodnik Lado Bizovičar. Jana Koteska in Tomaž Šter sta nas popeljala v film Burlesque. "Jana, majčkeno si pobiksala korake, ampak se ti ni videlo, da si kaj naredila narobe. Težko je stopiti v čevlje Christine Aguilera, ampak ti si bila prepričljiva in energična. Krasna si bila," je komentirala Katarina Venturini. Miha Zupan in Maja Geršak, gluhi košarkar in vrhunska plesalka, sta iz gledalcev poskušala izvabiti solze z angleškim valčkom na glasbo iz filma Duh. "Bolj kot duh si izgledal kot zombi," je dodal Bizovičar. "Angleški valček je zahteven zaradi priključkov stopal in tukaj nisi najbolj blestel. Prihodnjič delaj na detajlih in nivoju izraznosti. Svetujem ti, da se ne zanašaš več samo na svoje občutke, ampak se nadgradi, ker imaš priložnost za to," je dodal Škufca.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/videos/426784921200269/{/facebookpost}
Izjemna sta spet bila Tina Gorenjak in Miha Vodičar, ki sta plesala charleston in glasbo iz filma Cabaret. "Tina, bila si kot bolha, ki naskakuje mladega mačka. Tako se pleše charleston! Bila si energična, zabavna in osredotočena na korake. Bi ti pa svetovala, da nehaš jamrati. Super si in nehaj jamrati!" je komentirala sodnica Nika Ambrožič Urbas.
Plesni del večera sta sklenila Tanja Žagar in Arnej Ivkovič. "Ta ples je bil izziv za prefinjenost. Morda si na trenutke delovala malce težko, ampak da je ženska erotična, mora biti prefinjena. Si pa ta tango oddelala zelo dobro," je pripomnil Škufca.  Venturinijeva pa: "Brez zaupanja ni ljubezni, kot so peli tudi v pesmi, na katero sta plesala. In enako je v plesu, kjer je zaupanje ključno. In pri vama se to zaupanje vidi že na daleč, zato je bil ta ples odplesan predano od začetka do konca. Fantastično." 
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2297550703797425{/facebookpost}
Nič kaj lep, še manj romantičen pa ni bil pogled na uradni forum oddaje, kjer je ob izpadu Mikića očitno zavelo pravo olajšanje. Nekateri gledalci so si dali duška in po izpadlem tekmovalcu udrihali na polno. Med komentarji, ki so se nabrali po oddaji, lahko preberemo tudi "Adijo Mikić! Končno te ne rabim več prenašat", "Mikić samo lap ne sme odpret" in "Mikić seljačina, modrc si nabavi", "Samo da je šel tisti talepi Mikič damu" in "Sedaj, ko je šov zapustil antipatičen narcisek Mikić, bom začel ponovno gledati ta šov".
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2297548957130933{/facebookpost}
Med kandidati, ki očitno gredo v nos številnim gledalcem, sta tudi Klara Lorger, za katero je nek zlobni komentator pripisal, da je očitno izbrala napačen televizijski šov, in Franko Bajc, ki se bojda "šlepa" na glasove pubertetnih najstnic. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta