Osovražena tekmovalka Kmetije srečna, da je doma

Saša Britovšek Saša Britovšek
30.10.2017 06:38
Število tekmovalcev resničnostnega šova Kmetija se počasi zmanjšuje in tudi vedno bolj jasno je, s kakšnimi veščinami in znanji se lahko tekmovalci prebijejo čim dlje. Pred kratkim je šov zapustila tudi Darja Tomažin, ki je že prvi teden prevzela vlogo glave družine. A s tem si je le nakopala težave.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
POP TV
"Tisti prvi teden je bil zame šok. In verjetno je dejstvo, da so prav mene izbrali za glavo družine, šokiralo tudi ostale tekmovalce. Takoj sem bila deležna nevoščljivosti. Mislim, da bi me brez tega veliko bolje sprejeli. Potem pa mi je 'družina' le očitala, da sem slabo vodila delo, da sem preveč komandirala in slabo delila naloge. Tudi zato se v družini Peki nisem dobro počutila, ob tem pa so se mi zdeli lenuhi – vsi so mislili, da veliko vedo, le za svoje delo ne bi nihče poprijel,"
"Peki so bili neuspešni preprosto zato, ker nihče med njimi ni bil sposoben. Pri Mlinarjih so bili kar trije sposobni fantje z delovnimi navadami in znanjem, Boris, Damjan in David."
Mileno
"Ves zadnji dan je govorila, da se bo predala, tarnala, da se ne počuti dobro, da se bo kar predala ... Ker sem ji verjela, se tudi sama nisem borbe lotila dovolj zagreto in zato sem bila bolj štorasta."
Bojan
"Moj najlepši dan na Kmetiji je bil tisti, ko sem bila dninarka pri Mlinarjih. Tam sem uživala, bili so prijetni, punce so bile fajn, lahko sem dobro delala … V moji družini ni bilo takšne atmosfere."
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta