Nazdravimo vsem lepim trenutkom z letošnjimi Decanterjevimi nagrajenci vinske kleti Dveri-Pax

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
27.09.2024 10:49

Uspešnih kar 10 Dveri-Paxovih vin

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Da bomo to storili z vrhunskimi vinskimi izbranci, je tudi tokrat poskrbela ekipa vinske kleti Dveri-Pax, ki vsako leto navdušuje s svojim izplenom visokih odličij na prestižnem izboru vin Decanter, v Londonu. Med 18.700 vzorci je namreč kar 10 njihovih vin prejelo priznanja, in sicer osem srebrnih in dve bronastih odličji.

Žirijo, ki jo sestavlja 243 vinskih ekspertov iz 33 držav, sta še posebej navdušila vino Sivi pinot, letnik 2022 in penina Šipon Brut, letnik 2019, s kar 93 točkami, med dobitniki srebrne medalje pa je tudi rdeče vino, in sicer Modri pinot, letnik 2021.

V vinih te priznane vinske kleti lahko uživate tako doma, kakor tudi ob obisku njihovega vinskega bara ali restavracije v Jarenini. V čudovitem okolju posestva Dveri-Pax vas bodo v jareninskem dvorcu navdušili tudi z odlično kulinariko in drugimi lokalno pridelanimi dobrotami.

Odprite vrata v svet vrhunskih okusov www.dveri-pax.com.

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.