Najbolj obrekovan zakon: Komaj 16-letna misica se je poročila s 50 let starejšim županom, ki je zaposlil njeno družino

D.Ži
09.04.2024 10:01

Kot bi že starostna razlika med njima ne bila dovolj za kritike, je 66-letni politik dan po poroki v javni upravi pomagal napredovati svoji tašči.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

17-letna manekenka Kauane Rode je v središču pozornosti, odkar se je lani poročila s 66-letnim brazilskim politikom Hissamom Husseinom Dehainijem. Takrat je bila stara le 16 let in je hodila v srednjo šolo, ki jo še vedno obiskuje, on pa je bil župan Araucarije.

Njuno razmerje ni nezakonito, saj brazilska zakonodaja moškim in ženskam dovoljuje, da se poročijo pri 16 letih, a je za to potrebna odobritev staršev ali zakonitih skrbnikov, piše The Mirror. Še vedno pa starostna razlika sproža veliko kritik in sovražnih komentarjev.

Kot odgovor na kritike je Kauane ob prvi obletnici poroke na Instagramu delila posnetek zaslona Googlovih rezultatov iskanja za njeno in moževo ime. Poleg številnih člankov je postavila vprašanje: "Eno leto sprašujete, koliko sva stara. Ste navijači ali sovražniki?"

Zdi se, da je razlika v letih prav nič ne moti in z veseljem deli fotografije s svojim 50 let starejšim možem. Po poročanju Daily Stara je njuna poroka sprožila polemike, še posebej po tem, ko se je razkrilo, da je Dehaini njeno mamo povišal na višji položaj.

Le en dan po poroki svoje hčerke je Marilene Rodi napredovala in bila imenovana za sekretarko za kulturo regije Araucaria. Špekulira se, da je tudi Marilenina sestra Elizangela dobila položaj mestne komisarke po zaslugi Kauane in njenega moža.

Nenavaden par se je spoznal na dogodku, ki je bil organiziran po tem, ko je Kauanijeva zasedla drugo mesto na izboru mis Araucaria 2022 v kategoriji deklet, starih od 15 do 17 let. Kmalu po srečanju sta začela hoditi na zmenke in se kasneje poročila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta