Na Emo s pesmijo, ki jo je želela tudi Litva

Saša Britovšek Saša Britovšek
28.01.2018 06:22
Tako kot kar nekaj letošnjih nastopajočih na izboru slovenskega predstavnika za Pesem Evrovizije bo tudi Ina Shai povratnica.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jay Kristoffer
»Le teden dni pred rokom za oddajo pesmi za Emo sem dobila inspiracijo za pesem in sem jo enostavno morala posneti. Prvotno sem jo napisala v angleščini z naslovom Glow, nato pa še slovensko besedilo in ga naslovila V nebo. S to skladbo sem se potegovala za mesto na Emi, angleško verzijo pa sem dala v poslušanje tudi založbi, s katero sodelujem. Nad njo so bili takoj navdušeni in predlagali so, da jo pošljemo tudi drugim državam. Le teden dni po tem, ko sem izvedela, da sem sprejeta na Emo, pa so dobili odgovor iz Litve, da bi njihova finalistka želela nastopiti z mojo pesmijo in nato ob morebitni zmagi z njo tekmovati na Evroviziji. Bila sem počaščena, da tudi drugi izvajalci vidijo potencial v moji pesmi, a na koncu sem se le odločila, da želim z njo nastopiti sama. Kasneje so zanimanje izrazile še druge države, a sem odločitev že sprejela. Mislim, da sem se odločila prav, in upam, da bo pesem všeč tudi slovenskemu občinstvu.«
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta