Maribor bo na derbiju z Olimpijo kot ranjena zver

Zoran Mijatović Zoran Mijatović
28.03.2018 18:23
Stožice se končno polnijo, trener zmajev Igor Bišćan pa kljub visoki prednosti desetih točk obljublja odprto igro brez kalkulacij.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinsek
"Spomladanski del smo dobro odprli in naredili vse za dobro vzdušje. Vse se zdi pozitivno. A derbi je specifična tekma, težko bo nadaljevati niz. No, jaz verjamem v svojo ekipo,"
Igor Bišćan
Branko Ilić
"Stoodstotna spomladanska popotnica je lepa, a s tem se ne smemo ukvarjati. Derbi je posebna tekma. Igral sem jih že veliko. Na derbijih nikdar ni favorita. Brez borbe ne bo nič."
"Poznamo se. Gledamo se iz tekme v tekmo. Pričakujem motiviran Maribor, ki lahko na tekmi veliko pridobi. Po vseh zadnjih pripetljajih bo kot ranjena zver. Imajo kakovost in motiv, da krivuljo obrnejo navzgor. A igramo na domačem terenu, kjer v tej sezoni še nismo izgubili,"
"Na neodločeni rezultat Olimpija ne more igrati, čeprav bi nam bolj ustrezal kot Mariboru. Tudi če bi želel kalkulirati, te občinstvo potegne, tekma se odpre. Želimo igrati za ljudi. Nismo pa naivni. Deset točk se zdi veliko, a to se lahko v dveh tednih stopi. Sto tisoč faktorjev bo odločalo o poteku dvoboja."
"Mi kaj več narediti ne moremo. Igralcem ne more nihče ničesar očitati. Ne le na tekmah, trudijo se vsakodnevno. Morda pa navijači le potrebujejo čas, da vidijo, da se nas splača še bolj podpreti,"
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta