Manica obžaluje, da se je po pogrebu tako hitro vrnila v službo

Barbara Furman
15.12.2017 06:41
Dosledno skrbi, da je njena kreativna novinarska čaša polna. Delo ji je neusahljiv izziv, v katerega, kot pravi sama, rada predvsem grize. Ubira neuhojene kreativne poti. Stres je sicer njen večni sopotnik, a ne klone. Pogum in vztrajnost so ji privzgojili doma, kjer sta z očetom pogosto razpravljala o prihodnosti družbe. To poletje je preminil, v njej pa pustil rano, ki jo osebnostno spreminja, mehča. Ta božič bo zanjo in njeno družino težji, pravi, a toliko bolj dragocen.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Gregorič
Če bi bili vi jaz, jaz pa vi, kaj bi me najprej vprašali?
In? Ga je še kaj?
Ker so informativne oddaje med bolj gledanimi, predvidevam, da ste na nenehnem prepihu kritik, takšnih in drugačnih.
Kako vidite medijsko krajino pri nas? Se kakovostno razvija ali stagnira?
V Združenih državah Amerike ste bili letos na dopustu s svojo družino. Takšna dopustovanja so verjetno toliko bolj dragocena, ker sicer z možem veliko delata. Tomaž Ambrožič je strokovnjak za športni marketing. Časa za družinsko idilo najbrž ni na pretek.
Tudi vaš oče je pozorno spremljal vaše delo. Nedavno ste se poslovili od njega. Takšna slovesa nas boleče soočijo z minljivostjo.
Kaj Manica pravi o govoricah o slabih odnosih in hinavščini na RTV Slovenija, si lahko preberete v decembrski številki revije OBRAZI, v kateri je objavljen cel intervju s priljubljeno voditeljico.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta