Končno spet pravo poletje z vsem, kar spada zraven!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
07.07.2022 10:20

Brezskrbne vodne vragolije v Termalnem parku Terme 3000

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Kaj naredi poletje lepo? Poleg brezskrbnih trenutkov z vašimi najdražjimi so to zagotovo tudi vodne vragolije v raznolikih bazenih z zabavnimi tobogani! Prepustite se poletju brez skrbi v vodnem parku v Termah 3000 – Moravske Toplice, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts in letos praznujejo kar 60-letnico otvoritve prvega bazena!

Ko je oktobra 1960 iz poskusne naftne vrtine v Moravcih bruhnila termo-mineralna voda, si verjetno nihče od prisotnih ni predstavljal, da bo le dve leti pozneje tam stalo prvo uradno kopališče z osmimi kopalnimi kabinami. Danes, 60 let pozneje, pa na tem mestu stojijo Terme 3000 – Moravske Toplice, ene največjih slovenskih term, ki s ponudbo v treh hotelih s termalnimi kopališči, termalnem parku, naselju prekmurskih hišk in bungalovov ter prostranem kampu pripovedujejo pristne zgodbe Prekmurja in dobrobiti blagodejne termo-mineralne vode.

Terme 3000 – Moravske Toplice
Arhiv naročnika

Vodni park Terme 3000 – ko kopanje postane zabava!

V zunanjem delu Termalnega parka vas čaka več kot 3.100 m2 vodnih površin, zato je bojazen, da bi vam zmanjkalo možnosti za vedno nove vodne vragolije, odveč. 11 raznolikih bazenov, adrenalinski in zabavni tobogani, obilica naravne sence v zavetju mogočnih prekmurskih dreves in nova igrala za najmlajše – zunanji del vodnega parka je namenjen brezskrbni zabavi!

Vodni park Terme 3000
Arhiv naročnika

Obstajajo tobogani za pogumne in tobogani za najpogumnejše. Tobogan Kamikaza je nedvomno v drugi kategoriji! Z višine 22 metrov se spustite proti bazenu, pri čemer se skoraj ne dotikate tobogana pod vami.

Tobogani za pogumne in tobogani za najpogumnejše
Arhiv naročnika

Preizkusite raketni start na toboganu Aqualoop, ki je prvi tobogan s polnim obratom na svetu, z 80 km/uro pa eden najhitrejših toboganov v Evropi!

Tobogani
Arhiv naročnika

Tudi najmlajši lahko v vodnem parku Terme 3000 uživajo v zabavi na toboganih. Poleg adrenalinskih toboganov smo zanje pripravili tudi dva družinska tobogana v dolžini 140 in 170 metrov, po katerih se lahko spustijo v spremstvu staršev in uživajo v zanje primerni merici adrenalina. Razveselila pa jih bodo tudi nova igrala v otroškem bazenu!

Igrala
Arhiv naročnika
Arhiv naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.