Kako vaš telefon izboljša vašo vsakodnevno produktivnost?

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
17.04.2024 18:15

Ste si kdaj zamislili, da bi vaš pametni telefon lahko bil več kot le naprava za komunikacijo ali zabavo?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Kaj če bi postal osrednje orodje, ki bi vam pomagalo premikati meje vaše produktivnosti do nezamisljivih višin? Z najnovejšo serijo Galaxy S24, Samsung briše meje med tehnologijo in vsakodnevnim življenjem, pretvarjajoč vsak trenutek v priložnost za učenje, deljenje in preseganje. Pridružite se nam na raziskovalni poti skozi inovacije, ki bodo navdihnile vaše delo, pospešile vaše projekte in izostrile vašo učinkovitost kot še nikoli prej.

Napredne funkcije za brezmejno produktivnost

Tolmač (Interpreter):

V svetu brez meja in nenehnega potovanja je funkcija Tolmač neprecenljiv pomočnik. Zmožnost takojšnjega prevajanja pogovorov na razdeljenem zaslonu je nepogrešljiva za poslovneže in popotnike, ki se soočajo z jezikovnimi ovirami. Funkcija omogoča tekoče in nemoteno komunikacijo v različnih jezikih, kar odpira vrata novim priložnostim in olajšuje globalno sodelovanje.

Pomoč za zapiske (Note Assist):

Vsak, ki ima res veliko dela ve, kako pomembno je učinkovito zapisovanje misli in sestankov. Pomoč za zapiske v aplikaciji Samsung Notes uporablja AI za ustvarjanje povzetkov in predlog zapisnikov, kar močno izboljša organizacijo in produktivnost. To orodje ne samo da pospeši zapisovanje in oblikovanje, ampak zagotavlja, da so vaši zapiski vedno pregledni ter lahko dostopni. Medtem funkcija Pomoč za prepis (Transcript Assist) olajša pretvorbo govora v besedilo in vam pomaga ostati organizirani brez dodatnega napora.

Arhiv Naročnika

Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google):

Radovednost je gonilo napredka in Galaxy S24 serija to ve. Z novim inovativnim načinom iskanja, ki omogoča uporabnikom, da z enostavnim obkroževanjem predmeta na zaslonu takoj pridobijo informacije iz Googla, je učenje in raziskovanje hitrejše in bolj intuitivno kot kdajkoli prej.

Poleg svojih pametnih funkcij so telefoni Galaxy S24 serije tudi prava paša za oči. Galaxy S24 Ultra je prvi telefon Galaxy z ohišjem iz titana, kar povečuje vzdržljivost in življenjsko dobo naprave. Poleg tega je tanjše ohišje telefona Galaxy S24 Ultra omogočilo boljšo izkušnjo na poti in udobnejši oprijem. Pri Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa preprosta zasnova One-mass izpolnjuje estetske standarde z brezhibno povezavo med zadnjim pokrovom in stranskim okvirjem naprave.

Arhiv Naročnika

Try Galaxy: Povabilo k odkrivanju

Za tiste, ki želijo izkusiti moč Galaxy AI*, Samsung ponuja rešitev preko aplikacije TryGalaxy. Aplikacija omogoča uporabnikom, da na svojih obstoječih napravah preizkusijo ključne funkcije Galaxy S24 serije, vključno z možnostmi umetne inteligence, ki oblikujejo prihodnost mobilne tehnologije.

Vsakodnevno breme informacij in hitrost življenja je vse večje, zato lahko naprave, kot je Galaxy S24, postanejo naši zanesljivi pomočniki, svetovalci in prijatelji. S podporo mobilne umetne inteligence, Samsung ne samo da ponuja vrhunsko tehnologijo, ampak tudi izkušnjo, ki obogati naša življenja na načine, ki smo si jih le težko predstavljali.

Arhiv Naročnika

 Priložnost, ki je ne smete zamuditi

Vsi kupci, ki bodo med 5. aprilom in 5. majem 2024 kupili telefon Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE bodo prejeli darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra,Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa bodo kupci prejeli darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE.

Arhiv Naročnika

Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung. Promocija velja pod pogojem registracije v Samsung Members najkasneje do 26.5.2024.
 

* Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.