Kaj so napake, ki jih na zmenkih delajo neizkušeni moški? Svetuje strokovnjakinja za zveze, ljudje pa se zgražajo

D.Ži
21.03.2023 10:05
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Moški na zmenkih bojda premalo poslušajo.
Profimedia

Strokovnjakinja za odnose Blaine Anderson - v zadnjih desetih letih je svetovala več kot 1500 moškim - je opisala najpogostejše napake, ki jih na zmenkih delajo neizkušeni moški. Videoposnetek je hitro postal viralna uspešnica z večstotisoč ogledi. In katere so te napake?

Pretiran pristop

Kot prvo napako je navedla pretiran pristop. "Če v petek zvečer dobite številko dekleta, ji ne bi smeli poslati SMS-a za dobro jutro že takoj v soboto zjutraj," pravi Anderson.

Skrivanje čustev

V nadaljevanju je pojasnila, da "ženske ne želijo, da se moški pretvarja, da je sramežljiv ali da trdi, da posluša glasbenika, ki mu v resnici ni všeč".

Analiziranje vsake besede

Anderson meni, da "moškim ni treba analizirati vsake besede". "Če napišem ok, potem to preprosto pomeni – ok," pravi strokovnjakinja za odnose.

Neosredotočenost

Kot zadnjo napako je izpostavila, da "moški pogosto ne poslušajo, kaj sogovornica govori, ker preveč razmišljajo o tem, kaj bodo rekli". Meni, da komunikacija zaradi tega ni uspešna.

Ljudje jo napadajo: "To je strupeno"

Njen video je zbral več kot 600 tisoč ogledov na instagramu in več kot 300 komentarjev. Številni uporabniki so ji zapisali, da se moti in da so njeni nasveti kontradiktorni, nekateri pa so izrazili svoje poglede na razmerja in zmenke.

"Všeč so mi vaše objave, toda to je neumno. Vse, kar ste povedali, je subjektivno in protislovno. Ne pomaga", "Zakaj morajo biti odnosi igre? Mislim, da bi morali biti vsi naravni", "Iz izkušenj vam povem, da je, če ti pošlje sporočilo, povsem v redu", "To je strupeno", "Strokovnjakinja za razmerja – ni v razmerju", "Pol nasvetov je groznih," je nekaj komentarjev.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta