(FOTO) Lepi mamici! Dve zelo znani Slovenki pozirali zgoraj brez in pokazali, da sta sredi veselega pričakovanja

D.Ži
13.03.2023 10:32
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sanja Grohar se od leta 2005, ko je Slovenijo zastopala na izboru mis sveta, ni prav zelo spremenila. Nasprotno. Le še lepša je. 
Profimedia

Veselo pričakovanje v teku! Sanja Grohar, naša nekdanja misica, voditeljica, danes pa predvsem uspešna spletna vplivnica je minuli mesec svoje sledilce razveselila z novico o nosečnosti. Z možem Matejem se bosta tako razveselila že svojega drugega otroka, ki bo delal družbo 4-letnemu Nicolaiu. Čudovito novico je Sanja sporočila na poseben datum - na svoj 39. rojstni dan. 

Ob mednarodnem dnevu žensk pa je naša lepa estradnica pripravila še prav posebni sladkorček, saj je noseča pozirala zgoraj brez in objektivu nastavila svoje telo sredi nosečnosti. Prsi je zakrila s pomladnim šopkom tulipanov. A večino pozornosti je tokrat odnesel že lepo zaobljen trebušček. 

"Tam, kjer je ženska, je tudi magija," je Sanja v angleščini zapisala ob fotografijah in sprožila pravi plaz komplimentov. Sledilci ji sporočajo, da je prelepa. 

Ni pa Sanja Grohar edina slovenska znana mamica, ki je svoj trebušček tako umetniško ovekovečila na družbenih omrežjih. Patricia Pangerščič, priljubljena slovenska gurujka zdravega življenja, je medtem sicer že rodila, v času nosečnosti pa je pozirala povsem gola.

Tudi ona je prsi zakrila s cvetjem in fotografijo objavila ob mednarodnem dnevu žensk. "Dame moje, vse lepo ob dnevu žena! Imejte se rade; podpirajte se med sabo in uspeh druge osebe naj vam bo le motivacija in spodbuda, da zmorete tudi ve!" je pripisala lepemu posnetku. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?