Kaj se je zgodilo z Urško Pirš?

Gorazd Dominko
10.01.2018 06:47
Spet pred televizijskimi kamerami.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Urška Pirš
Osebni Arhiv
“Pop In je bil moje življenje, moj otrok, in to v najlepšem obdobju, ko si mlad, prikupno zmeden, svoboden in živiš, kot da je svet samo tvoj. Delala sem v kolektivu čudovitih ljudi in se učila od najboljših,”
“Odločitev o mojem nenadnem odhodu, skoraj čez noč, je seveda mnoge šokirala, jaz pa se, iskreno, še dolgo nisem zavedala, kaj sem naredila. Na to so me opominjali predvsem ljudje z ulic, ki so me pogrešali in, verjeli ali ne, še vedno poslušam pridige,”
Urška Pirš

Imela je svoj vrtec

“Čeprav odprtje vrtca ni bilo moja ideja, sem projekt izkoristila tudi za svojega otroka, ki je bil v vrtcu zadovoljen in srečen. Med otročki sem izjemno uživala in videla, kako zahteven in odgovoren je poklic vzgojitelja. To je bilo obdobje učenja, neizmernega dajanja in predajanja, potrpežljivosti, v resnici pa ne tista pot, ki bi me pripeljala do želenega cilja, zato sem se odločila umakniti in stvari predati naprej. Saj veste, enkrat televizijec, vedno televizijec.”

Ponovno na televizijskih zaslonih

“Ljubljana TV je najbolj uporabniško prijazna, življenjska, avtentična in realna televizija, ki trenutno testno oddaja dve uri na dan v dopoldanskem času v odprtem studiu Kavalove kavarnice na mestnem drsališču v parku Zvezda. S svojim delovanjem pomaga dvigovati kakovost življenja v Ljubljani oziroma velikemu številu prebivalcev telefonske omrežne skupine 01 ter vsem, ki službujejo v naši prestolnici. Priložnost daje vsem, letnice rojstva, spol, mestne četrti niso pomembni. Približuje kulturne, športne, izobraževalne dogodke in institucije. Gospodarskim družbam v Ljubljani pomaga pri gradnji njihove prepoznavnosti in njihovih blagovnih znamk ter doseganju poslovnih ciljev.”

Ostaja nasmejana in optimistična

“Resnično se moramo naučiti uživati in živeti zdaj in za ta trenutek, kot pravi Eckart Tolle, ki je po globoki duševni stiski zasnoval in ustanovil spletno televizijo Eckhart TV, ki je namenjena razvoju človekove zavesti in kjer skupaj z gledalci in znanimi gosti obravnava aktualne življenjske teme. In ja, prepuščam se ljubezni, spontanim iskricam, vesolju in ostajam nasmejana, optimistična in pozitivna!”
Članek je bil objavljen v decembrski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta