Jennifer Aniston odkrila Instagram: Ne boste verjeli, katero fotografijo je izbrala za prvo objavo

GR.G.
16.10.2019 11:10
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igralka Jennifer Aniston
Reuters

Že v prvi uri ji je pričelo slediti 116.000 uporabnikov, v enajstih urah štirje milijoni, v manj kot dvajset urah, odkar si je priljubljena igralka Jennifer Aniston odprla profil na Instagramu, pa ima že 6,8 milijona sledilcev. Zanimiv je tudi izbor prve fotografije, ki jo je bivša igralka v seriji Friends (Prijatelji) objavila na tem družbenem omrežju. "Sedaj smo tudi Instagram PRIJATELJI. Zdravo Instagram," je zapisala pod fotografijo igralske zasedbe omenjene serije.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/{/instagram}
Na fotografiji so Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer, danes 50-letna Jennifer pa je bila stara 25 let, ko je v Prijateljih prevzela vlogo Rachel Green. Serijo so snemali kar deset sezon. 
Zaradi velike priljubljenosti pa se je zgodilo celo, da se je začasno zrušila njena profilna stran. Instagram je moral za krajše obdobje skriti gumb "Follow", saj je igralki naenkrat želelo slediti preveč ljudi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta