(FOTO) Slovenska revija, ki jo je skoraj zasenčil mega dekolte

D.Ži
26.06.2018 10:22

V Portorožu je najbolj znana slovenska znamka spodnjega perila in kopalk predstavila novo kolekcijo, a pozornost je bilo kar težko ohraniti na pisti. Prišla je namreč tudi Danica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nekako je Danici Lovenjak uspelo ukrasti pozornost celi armadi manekenk v spodnjem perilu. 
Instagram

Na tradicionalnem srečanju v Grand hotelu Bernardin v Portorožu je Lisca predstavila najnovejšo kolekcijo perila in kopalk. Poslovni partnerji iz več kot 20 držav, influencerji in predstavniki medijev so si kot prvi lahko ogledali kreacije, ki bodo temperaturo dvigovale v  pomladnih mesecih 2019. Kolekcijo so oblikovale  kreatorke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedi, Klementina Kranvogel in Rebeka Lovrič Anušič pod vodstvom kreativne direktorice Maje Ratajc ter direktorice razvoja in proizvodnje Danijele Klemenčič.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkR9TDrgHZT/?taken-by=danicalovenjak{/instagram}
Modni dogodek je minil v znamenju čutnosti. Pozornost so pritegovale tako imenovane high-leg hlačke z visokimi nožnimi izrezi, pa bralette triangel modrčki, tudi takšni brez žične opore, in seveda opazni detajli tudi na hrbtnih delih.

Vld Rotar
Vld Rotar
Vld Rotar
Vld Rotar
Vld Rotar
Vld Rotar
Vld Rotar
Vld Rotar
Vld Rotar
Vld Rotar
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta