(FOTO) Najstnici splezali na slap, ki je bil zaprt, posneli selfi in padli v globino

A.L.
17.09.2020 10:16

"Bili sta neločljivi. Bruna bi kmalu morala praznovati 19. rojstni dan. Bila je tako lepa in mlada," je povedala njena prijateljica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Brazilski najstnici, 19-letna Monique Medeiros in leto dni mlajša Bruna Vellasquez sta z višine 30 metrov padli v globino in umrli. Tragedija se je zgodila na vrhu slapa v brazilski zvezni državi Santa Catarina na jugu države. Čeprav je bil slap zaprt za obiskovalce, sta najstnici uspeli priti na vrh in posneti selfi.


Tuji mediji poročajo, da je eni od deklet najverjetneje zdrsnilo, druga pa jo je poskušala ujeti. Bruna je umrla na kraju nesreče, Monique je umrla v helikopterju na poti v bolnišnico. "Bili sta neločljivi. Bruna bi kmalu morala praznovati 19. rojstni dan. Bila je tako lepa in mlada," je povedala njena prijateljica.


"Monique je želela postati medicinska sestra. To je velika tragedija," je dodal lastnik trgovine, v kateri je pokojna najstnica delala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta