(FOTO in VIDEO) Znano je, kdo bo vodil Emo 2020: "Pripravil bom tudi kakšno presenečenje"

A.L.
06.02.2020 16:54

Izbor EMA 2020, ki bo letos zmagovalca odpeljal v Rotterdam, natančneje areno Ahoy, bo vodil v voditeljski vlogi že dodobra prekaljeni Klemen Slakonja. Znan je tudi vrstni red izvajalcev, ki bodo nastopili na velikem odru EMA 2020.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrijan Pregelj/rtv Slovenija

Voditelj, imitator, igralec, glasbenik in še marsikaj drugega Klemen Slakonja obeta zabaven, vznemirljiv, morda tudi navdihujoč izbor EMA 2020, so sporočili iz službe za komuniciranje RTV Slovenija. "Vsaka EMA je zalogaj in vsaka EMA prinaša pričakovanje škandala. Upam, da se bo tudi letos kaj zgodilo. Lotil se jo bomo kot vsakega projekta doslej. Pripravil bom tudi kakšno presenečenje, kakšno, naj za zdaj ostane skrivnost," je dobra dva tedna pred velikim sobotnim večerom povedal Slakonja. 

Klemen Slakonja - America First Cards - igra - karte - igra s kartami - konferenca - predsednik ZDA - Kickstarter - maxi - maxi klub
Anže Simončič
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta