Forum o gradnji in promociji lesa

Sanja Verovnik Sanja Verovnik
19.06.2017 11:28

Direktorat za lesarstvo in Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Agencijo Lotos organizira forum Bivanje z lesom SloWOODlife.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dogodek bo to sredo, 21. junija, v prostorih Mladinskega hotela Punkl v Ravnah na Koroškem s pričetkom ob 13. uri.
Forum je namenjen prepoznavanju in promociji lesa kot gradbenega in dizajnerskega materiala, ki daje priložnost za izdelavo tako hiš iz lesa kot estetsko dovršenega pohištva, opreme ter raznovrstnih unikatnih umetnin. S predavanji in pogovori s priznanimi strokovnjaki, video prezentacijami in razstavo usmerjamo pogled v trajnostni razvoj in prepoznavanje kakovostne lesene gradnje in pomena lesa kot dobrine, so prepričani organizatorji dogodka.
Kotizacije ni. Udeležba na forumu je brezplačna. Za obiskovalce in udeležence foruma je organiziran tudi brezplačni avtobusni prevoz na kraj dogodka iz Ljubljane in Maribora. Urnik organiziranega prevoza najdete na www.slowoodlife.si.
Program se bo začel ob 13. uri z ogledom objekta Punkl, ki se nahaja na Gozdarski poti 18 v Ravnah na Koroškem.
Uro za tem sledijo predavanja, nastopi in dialogi, ki jih bodo izvedli dr. Andreja Kutnar, u.d.i.l., dr. Miha Humar, u.d.i.l., mag. Peter Gabrijelčič, u.d.i.a., Janez Koželj, u.d.i.a., dr. Bruno Dujič, u.d.i.g., Maruša Zorec, u.d.i.a., Uroš Rustja, u.d.i.a., Robert Veselko, u.d.i.a. ter Miha Bogataj, u.d.i.g. Ob 17. 30 sledi zaključek s pogostitvijo in druženjem.
Prijava je obvezna, pravijo organizatorji. Sprejemajo jo na elektronski naslov news@agencijalotos.net ali preko spletnega obrazca na www.slowoodlife.si. Dodatne informacije lahko dobite tudi pri Dragu Vidoviču na telefonski številki 031 481 673.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta