Dan tekme: Zapore cest, brezplačni avtobusni prevoz, navijaško vzdušje

Miha Dajčman Miha Dajčman
16.08.2018 12:50

Danes ob 20:15 se bosta v Ljudskem vrtu v boju za play-off evropske lige merila NK Maribor in Rangers.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Navijači Glasgow Rangers na Grajskem trgu. 
Miha Dajčman

Nogometna mrzlica se v Mariboru stopnjuje iz ure v uro. Ljudski vrt bo danes najbolj poln v letošnji sezoni, morda celo razprodan. V NK Maribor sporočajo, da je nekaj vstopnic še vedno na voljo v obeh Vijolčnih bajtah in zvečer na blagajnah stadiona. Stadion se odpre ob 18:45.
Zaradi tekme velja v okolici stadiona spremenjen prometni režim - kot običajno bo ta dan popolnoma zaprta Gregorčičeva ulica na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice, Mladinska ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice, Prežihova ulica na odseku od Gosposvetske ceste do Gregorčičeve ulice, Vilharjeva ulica na odseku od Kamniške ulice do Mladinske ulice in Kajuhova ulice na odseku od Mladinske ulice do Gregorčičeve ulice. Spremenjeni bosta avtobusni liniji št. 7 in 18. V NK Maribor pred tekmo sporočajo: "Upoštevati velja zaporo cest okoli stadiona pred tekmo, tako da priporočamo hitrejši prihod, da smo čim prej na tribunah in dočakamo ekipo že na ogrevanju."
{facebookpost}https://www.facebook.com/CasopisVecer/posts/10156147062723183{/facebookpost}
Od 17. ure dalje bodo vožnje z mestnimi avtobusi brezplačne za vse imetnike vstopnic. Že uro prej pa bodo redarji pričeli nadzirati okolico Ljudskega vrta, pravijo na mariborski občini: "Od 16. do 22. ure bo potekal poostren nadzor redarjev v neposredni okolici stadiona Ljudski vrt. V času izvajanja poostrenega nadzora je prioriteta ugotavljanje spoštovanja določil prepovedi parkiranja vozil."
V središču mesta so že od torkta tudi škotski navijači. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/CasopisVecer/posts/10156146804703183{/facebookpost}
V sredo smo jih ujeli na Grajskem trgu
{twitter}https://twitter.com/vecer/status/1030041474182930433{/twitter}
{facebookpost}https://www.facebook.com/CasopisVecer/videos/310793799669675/{/facebookpost}
Skupno bo na stadionu škotski klub podpiralo okoli 650 navijačev. V Mariboru je danes zjutraj iz Glasgowa pristal Airbus A319 letalskega prevoznika Croatia Airlines s posebno poslikavo v spomin njihovim odličnim nogometašem "Bravo Vatreni".
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bmh6W_iATOu/?taken-by=sierra5net{/instagram}

Navijači Glasgow Rangers na Grajskem trgu. 
Miha Dajčman
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta