Čustveno: Severina po 17 letih spet objela deklico iz spota

D.Ži
09.01.2018 10:47

Ganljivo srečanje. Sedemnajst let je Severina iskala deklico iz znamenitega spota za skladbo Virujen u te. In jo našla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Sedemnajst let je hrvaška pevska zvezdnica Severina iskala deklico, s katero je leta 2001 posnela spot za uspešnico Virujen u te, in jo, ko je iskanje že skoraj opustila, našla.  Deklica je medtem, kakopak, odrasla, a je še vedno velika ljubiteljica Severinine glasbe.
{embed_youtube}https://youtu.be/1Qo4Au1IEHA{/embed_youtube}
Posnetek srečanja je Severina delila na svojem Instagramu in zapisala: "Iris Vukšić, iskala sem te leta, a zdaj si ti našla mene ... Kot sem jaz tebe leta 2001 na otoku. Smešna, razigrana, pametna, kot takrat, ko sem te povabila, da z menoj posnameš spot za Virujen u te. Mama ti ni verjela, a te je naslednji dan pripeljala s sestro. Hvala tvoji mami zate, vedno boš v mojem srcu. Vsi otroci, ki sem se jih tekom let dotaknila in objela, so moji otroci, saj so mi svoje roke pomolili s srcem in za vedno. Za vedno so ostali v meni. Njihove roke, obrazi, besede in poljubi so ostali vrezani v moji koži, kot majhne, nevidne tetovaže. Imam veliko otrok, vsa sem potetovirana z njimi ... Ona je ena od njih," je ob tem zapisala Severina.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BdnaE1dAhdv/{/instagram}
Povsem iz sebe je tudi Iris. "Neopisljiva sreča! Ko pol življenja sanjariš o tem, da bi nekoga ponovno srečal, ga tesno objel in mu prinesel ljubezen. Pa se zgodi to. V morju fotografij je na zaslonu telefona prepoznala sliko, tega ne morem niti z besedami opisati. Lahko rečem samo hvala za čustva, hvala za ljubezen in to čarovnijo. Boljšega konca leta si nisem mogla zamisliti. Tri minute, ko je okoli mene izginilo vse. Tri nezemeljske minute. Rada te imam do neba," je napisala na Instagramu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BdbG2KZB6Ki/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta