Čakali na klic Lada Bizovičarja

Saša Britovšek Saša Britovšek
30.09.2017 06:33
Pomladno prepevanje v avtomobilu je vzbudilo željo po še. Tudi pri Ladu Bizovičarju in slovenskih glasbenikih. Nekateri celo priznavajo, da so čakali na njegov klic "Ej, stari, se greva karaoke?"
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prvi gostje Avto karaok v novi sezoni so bili Kingostoni.
Pop TV
Kingstoni
Ladovem
Andrej Šifrer

Ista proga, novi pevci

"Lahko še povemo, da bomo naredili korak naprej in v avtu ne bomo gostili le glasbenikov. Vsekakor bo jesen v najbolj glasbenem avtomobilu v Sloveniji zelo zabavna in presenetljiva,"
Vesna Gavranović
"Že prva sezona je bila temeljito premišljena in se tehnične stvari ne spreminjajo, ker tako, kot so, delujejo optimalno. Ker so za snemanje v cestnem prometu potrebna mnoga dovoljenja in je treba o dogajanju obveščati pristojne organe, ostaja enaka tudi naša pot, ki se je izkazala za odlično in varno."
"Seveda, pozitivni odzivi prvih oddaj so imeli dober učinek na dogovarjanje z novimi zvezdniki, ki komaj čakajo, da vidijo oddajo, v kateri so gostje."
Mi2, Siddharta, Jan Plestenjak, Pero Lovšin
James Corden
"Prostora za potencialne goste je za zdaj dovolj, saj imamo v Sloveniji res veliko kvalitetnih glasbenikov in večina se zelo rada odzove vabilu,"
Katja Bedenk
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta