"Beograjski frajerji so bili najboljši v Jugoslaviji"

Sonja Javornik
08.02.2018 06:42
Dragan Bjelogrlić. Oboževala sem ga. Kot zabaven, samozavesten najmlajši član družine v seriji Boljše življenje me je navdušil s tistim širokim nasmehom, ki je - sicer z nekaj gubami več - še danes izjemno šarmanten. Spoznala sem ga pred desetletjem in pol, ko sem tudi v njegovi družbi preživela eno najbolj zanimivih in bizarnih noči svojega življenja, v kateri sem spoznala ekstreme beograjskega nočnega življenja.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dragan Bjelogrlić
Sandi Fiser
Spremljamo prvo sezono serije Sence nad Balkanom, ki ste jo producirali z bratom, režirali, sodelovali pri scenariju, v njej imate tudi glavno vlogo. Vi pa že razmišljate o novi sezoni, menda imate v načrtu tri, kajne?
Kritiki pravijo, da ste postavili nova merila za serije na tem delu sveta. A vrniva se malo v preteklost: v seriji Boljše življenje, zaradi katere ste postali ena največjih zvezd nekdanje Jugoslavije, ste igrali najmlajšega člana družine Popadić, ki je bil pravi mladi frajer. Ste bili vi v šoli prav tak frajer?
Branko Đurić celo v svoji predstavi govori o tem, kaj so morali fantje v Sarajevu narediti, da so zadovoljili kriterije in postali pravi ‘frajerji’. So bila tudi v Beogradu kakšna pravila?
Vaša samozavest in ego, zaradi katerega ste radi najboljši, sta seveda nujna za igralca, ki mora biti sposoben stati pred občinstvom. Vi pa ste tudi režiser, kar pomeni, da potrebujete empatijo, da morate svoj ego ukrotiti, ker sicer ne bi mogli iz drugih igralcev izvleči najboljšega. Kako gre to skupaj?
Ali bi lahko bili dober režiser, če ne bi bili prej dober igralec?
Cel intervju lahko preberete v februarski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta