36-letna filmska zvezdnica umrla v bolnišnici. Doma so jo našli nezavestno

D.Ži
16.09.2020 00:00

Samomori v Južni Koreji postajajo vse bolj pereč problem. Zaradi velike ambicioznosti in visokih pričakovanj pod pritiski pogosto klonijo tudi zvezdniki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Južnokorejska igralka Oh In-hye je umrla v bolnišnici in to potem ko so je nezavestno našli na njenem domu. Južnokorejski popkulturni portal AIIK-Pop je sporočil, da je zvezdnica umrla v ponedeljek in da je dočakala le 36 let. Našli so nezavestno v stanovanju v Incheonu, zahodno od Seula. Po besedah reševalcev in gasilcev je doživela srčni zastoj. 


"Prijatelj jo je našel in poklical pomoč, ne vemo pa, zakaj je on bil tam. Trenutno verjamemo, da si je poskušala vzeti življenje," pravijo na policiji. Od zvezdnice se zdaj mnogi poslavljajo na družbenih omrežjih.


Pokopali jo bodo v družinskem krogu. Južnokorejsko zabavno industrijo zadnje čase pretresa niz samomorov. Država je po številu samomorilcev na desetem mestu med vsemi državami na svetu. Gre za nacionalni problem, vzroke za tako veliko število samomorov pa vidijo v kulturnih pritiskih za karierni uspeh. Tisti, ki delajo pod žarometi in na očeh javnosti, zlasti popzvezdniki in filmski igralci, so še posebej na udaru.


Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta