Znano je, kaj je po mnenju zvezdnikov serije Prijatelji vzrok za smrt njihovega kolega Matthewa Perryja

M.R.
30.10.2023 10:26

Vir blizu igralki Lisi Kudrow je razkril, kaj zvezde serije "Prijatelji" sumijo, da bi lahko bil vzrok za smrt njihovega kolega Matthewa Perryja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zvezdniki serije Prijatelji
Reuters

Igralka Lisa Kudrov, ki je znana kot Phoebe iz serije Prijatelji, meni, da bi lahko smrt Matthewa Perryja povzročilo delovanje zdravil, je za britanski tabloid Daily Mail povedal vir. "Čeprav nihče ne želi verjeti, da so smrt povzročila zdravila - predpisana ali ne, je jasno, da se vsem to mota po glavi," je povedal. 

Dodal je, da menijo, da je vzel nekaj, kar ni dobro reagiralo v kombinaciji s toplo vodo. Po njegovih besedah je Kudrow izjavila tudi, da nihče izmed glavnih zvez Prijateljev ne more verjeti, da je Perry mrtev, poleg tega naj bi razmišljala o posvojitvi psa pokojnega igralca. 

Uradno vzrok smrti še ni znan. Obdukcija je bila sicer že končana, a bodo potrebne še nadaljnje analize. Opravili naj bi toksikološki test, poroča ameriška televizija CNN. 

V preteklosti pa je Perry javno govoril o svoji odvisnosti od alkohola in opijatov, v zadnjih intervjujih pa je trdil, da jih ne uživa več. Policija je za tuje medije sporočila, da so v njegovem domu našli le zdravila, ki so bila predpisana z receptom, nedovoljenih substanc pa niso našli. 

Spomnimo, da je Perry nenadoma umrl v 55. letu starosti. Viri blizu policiji so potrdili, da se je igralec utopil in da so ga našli mrtvega v jacuzziju v njegovi hiši v Los Angelesu.  Reševalci so bili na kraj poklicani zaradi srčnega zastoja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta