Zakaj je umrla legendarna Sinead O'Connor? Po žalostni novici se je oglasil mrliški oglednik

D:Ži
28.07.2023 09:27

Svojci in oboževalci žalujejo za edinstveno glasbenico, kaj se je zgodilo, pa bo morda znano šele čez nekaj tednov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Še vedno ni znan uradni vzrok smrti irske pevke Sinéad O'Connor, je v kratki izjavi za javnost dejal mrliški oglednik, ki si je včeraj ogledal njeno truplo. Kaj se je z nepozabno umetnico zgodilo, naj bi bilo jasno po obdukciji, postopek bi lahko trajal več tednov, pišejo britanski mediji.

Odločitev, ali je potrebna širša preiskava, bo sprejeta, ko bodo znani ti rezultati in ko se bodo pristojni posvetovali s pevkino družino. Po njeni smrti se je oglasila tudi policija. 

epa

"Policijo so v sredo, 26. julija, ob 11.18 poklicali zaradi ženske, ki je bila neodzivna na stanovanjskem naslovu na območju SE24. Policisti so prispeli. 56-letna ženska je bila mrtva na kraju dogodka," je razkrila policija v izjavi za javnost.

"Najbližji sorodniki so bili obveščeni. Smrti ne obravnavamo kot sumljive. Za mrliškega oglednika bo pripravljeno poročilo," so še skopo dodali.

epa

Pevkina družina se je bolj ali manj zavila v molk. "Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrla naša Sinéad. Družina in prijatelji smo skrušeni, prosimo za zasebnost v tem težkem času," je zapisala pevkina družina po potrditvi njene smrti v sredo.

epa

Sinéad je postala svetovna zvezda leta 1990 z legendarno priredbo Princeove pesmi Nothing Compares 2 U. Ob tem je ustvarila še druge uspešnice, kot so This is the Day, Thank You For Hearing Me, This is a Rebel Song in številne druge. V karieri je izdala deset studijskih albumov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta