Popularno

(VIDEO) Rihanna oblekla miniaturno usnjeno obleko in pokazala nekaj, česar nismo pričakovali

A.L.
21.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Rihanna dobro ve, kako pritegniti pozornost. Pevka, ki je pred kratkim prvič postala mamica, je poskrbela za val navdušenja na Instagramu. Oblekla je miniaturno usnjeno opravo, za katero se zdi, da več razkriva kot zakriva. 

34-letnica, znana po drznih modnih kombinacijah, je nadela obleko z zavezovanjem na hrbtu, ki sega vse do zadnjice. Opravo je dopolnila s kompletom usnjenih rokavic, speto figo s spuščenimi sprednjimi prameni las in rdečo šminko na ustnicah. Gre za obleko iz njene kolekcije "Savage X Fenty", njena cena pa je okoli 120 evrov.

"Seksi ženska," "mačka"; in "prava bomba" so bili le nekateri od komentarjev, ki so se vrstili pod objavo na družbenem omrežju, ki ga Rihanna zadnje čase uporablja predvsem za svoje uspešne poslovne podvige, kot sta kozmetična linija in linija spodnjega perila.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?