(VIDEO) Raiven razkrila, zakaj je morala urgentno na operacijo: "Rekli so mi, da je vse čudno in da ne vedo, kaj je"

D.Ži
09.10.2024 10:53

"Počutila sem se kot Motovilka, ujeta v nekem stolpu," pravi glasbenica, ki je zaradi zdravstvenih težav morala prestaviti dva koncerta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Nikoli nisem bila operirana, nikoli nisem bila pod splošno anestezijo," pravi Raiven. 
epa

Kot strela z jasnega je pred dvema tednoma poslušalce vznemirila novica, da je Raiven morala nujno na operacijo. Prav veliko informacij o tem ni razkrila, je pa sporočila, da se bo za nekaj časa posvetila okrevanju, morala je prestaviti tudi dva koncerta. Zdaj, ko je najhujše mimo, se je o neprijetnih dogodkih razgovorila na družbenih omrežjih. 

"Pristala sem na abdominalni kirurgiji. Par dni pred tem me je malo bolel trebuh, nič dramatičnega. Če ne bi imela koncertov in če si ne bi želela čim prej pozdraviti, bi morda ignorirala in sploh ne bi šla k zdravniku. Dobila sem napotnico za ultrazvok, rekli so mi, da je vse čudno in da ne vedo, kaj je in da naj se pripravim, da bom morala na urgenco in da bom operirana," je pojasnila Raiven, ki je bila v popolnem šoku. 

"Nikoli nisem bila operirana, nikoli nisem bila pod splošno anestezijo. Po operaciji sem bila v bolnici še kakšen teden in danes je prvi dan, da sem uporabila vsaj nekaj ličil. Mi je pa zelo žal, da sem morala koncerta prestaviti," je še dodala in pomirila svoje zveste oboževalce. "Počutila sem se kot Motovilka, ujeta v nekem stolpu," je dodala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta